Klassfest...

Igår fick jag en överraskning med posten. Det var en inbjudan till klassträff för oss som gick 9:an tillsammans!!
Gud, så kul!! Jag har bara koll över en handfull gamla klasskompisar så det vore ju himla skoj att träffa alla och höra vad som hänt "sedan sist"..

Jag vet inte vem som dragit igång detta via barabamba.se. Men MJ står som kontaktperson så då tackar jag honom redan nu och med tanke på att vi endast var två 9:or så hoppas jag på stor uppslutning..
Den 24 april beräknas det bli party i Norrbotten!! :o)

Kommentarer
Postat av: Bettan

Hoppas du får roligt!

ha, ha tur att maken kunde detta med plattorna:)

Dom kan skrämmas ordentligt, får förstfödda sa dom skulle bli handikappad för att jag ramlade hårt och skadade magen när jag skulle mata hundvalparna.

2009-02-03 @ 15:40:09
URL: http://coolbettan.blogg.se/
Postat av: Anna

Oh vad kul med klassträff, vi hade en reunion för 9 år sen, hjäääälp vad tiden går fort. Jag tycker det känns som nyligen. Men kul var det iallafall. Vi var ju 7 st 9or så det var redigt med folk.



CSI Miami gillade jag inte heller först men sen började jag tycka att Horatio är så cool med sina brillor och sitt sätt :)

2009-02-03 @ 17:13:19
URL: http://wiccan.blogg.se/
Postat av: Anna

Idag har vi varit iväg på jobb, skola och dagmamma. Ingen är väl egentligen helt hundra, men vi har varit feberfria ett par dar, så det känns som om det var dags...

Hade en lagom snurrig dag på jobbet. Alltid rörigt att reda i vad som gjorts när man var hemma. Som tur var jobbade jag bara 10.00 till 15.30, så det var inte så lång dag.



Imorgon ska vi åka skridskor halva dan. I vanliga fall älskar jag skridskoåkning och friluftsgrejer, men nu, med lite förkylning kvar i kroppen är jag inte särskilt sugen på att frysa i tre timmar... Får väl klä mig så varmt det bara går och hoppas på det bästa.

NU ska jag se över morgondagens lektioner (hinner ett par innan vi beger oss till sjön).



Kram Anna

2009-02-03 @ 19:11:23
URL: http://annabackhouse.blogg.se/
Postat av: Maria

Men guud så roligt att träffa gamla polare!!





Som svar på din kommentar: Jo det är skönt att ha tagit ett beslut. Jag vet att det inte är rätt tid just nu. Men kanske om ett år eller så...:-)

2009-02-03 @ 19:14:00
URL: http://desertchick.blogg.se/
Postat av: Bitte

Klassträff är såååå kul! Jag flyttade ju ifrån allt och alla för över 20 år sen, har ingen koll alls! Vi har hunnit med två träffar efter grundskolan, nu börjar det bli dags igen.

2009-02-04 @ 11:00:52
URL: http://bittesbus.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0