Let´s dance-analys...

Här kommer min analys av kvällen danslekar!! Alla bilder lånade från TV4

Är det någon annan som tänker på Anni-Frid i ABBA när ni ser Magdalena Graaf?? De är ju egentligen inte så lika varandra, men något är det i allafall... Jag tror nog att Maggan kan göra en "Mat-Tina" om hon får stanna kvar.. dvs släppa loss och köra på alla cylindrar!


Min favorit Magnus är bäst och levererade ikväll också! Yes! Är fortfarande imponerad över att denna stora man kan röra sig så smidigt med den lilla kvinnan!! :o)


Lilla Bella... förra veckan var hon ju ok, men ikväll... en mer saktelig jive har jag aldrig sett!! Och kan ingen få henne att sluta fnittra!!! Men hon är definitivt inte sämst.. nä, för det tycker jag att George Scott är!
 

Åh, denna Carl-Jan.. Jag förstår, ärligt talat, inte vad alla pratar om.. att han är så charmig och gentlemannamässig.. 
Jeeez, håren reser sig på armarna på mig varje gång han öppnar munnen!! Och det är inte av välbehag! Han kan gärna få åka hem, han med!


Lilla Kitty - jag är glad att hon skärpte till sig och inte var lika flamsig som förra veckan. För då hade hon gärna fått åka ut.. Jag vill se det där jävlar-anamma-nu-ska-jag-visa-juryn-vad-jag-kan-attityden!! Och det visade hon ikväll.. Även om det behövs mer träning.. både på attityden och dansen!


Morgan och Niclas är på delad andraplats på min favoritlista. Att kunna göra en så jäkla bra dans med så lite träning, det är stort!
 

Tobias kan det där med att charma de mogna kvinnorna. Bettan är då alldeles tagen av hans uppmärksamhet. Men det gör tydligen susen för oj vad det går framåt för henne.. Det tar sig även för Hasse Aro.. Undra om det beror på peppning från Leif GW Persson???
  

När det gäller Laila Bagge så vet jag inte riktigt vad jag ska tycka.. Kunde hon dansa en massa innan programmet, har hon varit lärare och spelar det någon roll egentligen, då det här är pardanser som hon förmodligen inte dansat förut? Det är klart att om man dansat mycket förut så har man takt i kroppen, man har lärt sig ta koreografi osv.. Nåja, nu är hon med i allafall och duktig är hon.. Vi får väl se hur långt det räcker.. Det finns underdogs som slåss för att erövra topplaceringarna!! :o)


Update:
Så var sista dansen dansad för Blondinbella! Nästan så jag måste gå in och läsa vad som står i hennes inlägg ikväll!! Nästan, sa jag, bara nästan!! :o)
     

Kommentarer
Postat av: Lina van der Putten

Tack så jättemycket =)

2009-01-23 @ 22:55:02
URL: http://lvdp.blogg.se/
Postat av: Bettan

Vad som pågår?

Bara en ostörd stund i ett chips och dip inferno:)

2009-01-23 @ 23:22:16
URL: http://coolbettan.blogg.se/
Postat av: E

Tack snälla du för analysen, såg ju inte det igår :-D Jag var på finmiddag med jobbet. Lite tillknäppt men god mat.



Usch fy sjuttan att råka ut för en sådan stöld, det finns ju INGET som kan ersätta en sådan sak!!!!

2009-01-24 @ 10:23:06
URL: http://thedevilwears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0