På tal om Gömda...

Jag tror jag ska sätta mig och läsa om boken "Gömda" av Liza Marklund och Mia Eriksson. Jag läste den 2001 och behöver nog fräscha upp minnet lite.

Och sedan ska jag skramla ihop pengar till att köpa "Mia - sanningen om Gömda" av Monica Antonsson. Först då kan jag jämföra fakta. Men det verkar ju vara en jäkla massa som inte är sant och det retar mig oerhört mycket!
Jag känner mig lurad! Faktiskt! *grrr*


Kommentarer
Postat av: E

Jag har inte läst den sista men måste ta å göra det nu efter all rabalder, har du sett: daddys.blogg.se föresten? Skrolla ned lite...Hahahaha tack för att du förstod ironin och min ilska, men jag kräks på alla spammare. Må väl

2009-01-03 @ 16:29:42
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: spiderchick

undrar om det är sant att allt är faje?attans att du inte kan se filmen? =( kanske funkar snart igen?

2009-01-03 @ 20:51:28
URL: http://spiderchick.blogg.se/
Postat av: spiderchick

fake ska det vara inte faje =)

2009-01-03 @ 20:51:43
URL: http://spiderchick.blogg.se/
Postat av: Fia Jacobsson

Monica Antonsson bok "Sanningen om Gömda" bevisar att innehållet i Lizas och Mias böcker är 100% mytoman-bluff (är det nåt litet enda som stämmer överhuvudtaget?!!) - även om Liza hävdat i mängder av intervjuer, artiklar och reklamtexter att bokens berättelse är helt sann är det i själva verket en romanhistoria. Och Mia själv har ställt upp i intervjuer i TV och press och bekräftat sanningshalten, anklagat människor som psykopater, anklagat Sverige att inte kunna ta hand om misshandlade kvinnor osv, osv...Skänk royalty-intäkterna för bluffen till Kvinnojourerna i Sverige. Beloppet lär vara 25-30 miljoner som Mia och Liza själva delat på.

2009-01-04 @ 20:56:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0