Shopping...

Shopping!!!!
*suckar tungt*

- För tillfället är det kallt ute vilket kräver vinterjacka. Däremot är det varmt inomhus. Ni förstår vad som händer då!

- När jag står där i underkläderna och behöver en annan storlek, tror ni att det stryker omkring en expedit runt mitt bås? Nädå, inte en chans. Det betyder att jag måste sätta på mig alla kläder igen för att gå ut och hämta plagget själv. Sen tillbaka in i provrummet, av med kläderna igen..

- När jag hittat en sko som passar perfekt så visar det alltid sig att det är "provskon" som passar, inte det paret som finns ute på lagret. De är nämligen aningens för små!

- När jag letat i en ställning med skylten 50% Sale och hittat något snyggt, så kan du ge dig f-n på att just det plagget inte är på rea. Det är bara någon "idiot" som hängt den på fel ställe!

Jag skulle vilja ha en egen stylist. En människa som kollade in mina mått, stegade in i alla affärer, plockade ut trendiga kläder och stoppade in dessa i min garderob. Tänk vad praktiskt det vore!


Kommentarer
Postat av: Ia

Precis så är det för mig också...persomlig shoppare vore perfekt :P

2009-01-03 @ 09:31:01
URL: http://kajsalisa.blogg.se/
Postat av: Micke

Ibland är det bra att vara man. Dressman räcker för mej ;-)

2009-01-03 @ 16:24:38
URL: http://pappamicke.blogg.se/
Postat av: Maria

Javisst kan du sätta in pengar på mitt konto så jag kan shoppa åt dig Pia! (LOVE TO SHOP!) Jag shoppar redan åt min man. :-)

Skorna jag hittade i går är hur fina som helst. De är ju secondhand, men det betyder att nån annan gick in skorna åt mig så jag inte behöver göra det. ;-)

2009-01-04 @ 18:25:27
URL: http://desertchick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0