Volvo...

Nog är det märkligt att VD:ar kan plocka ut enorma bonusar samtidigt som företaget varslar otaliga människor!



Visst, ett avtal är ett avtal! Men hur är det möjligt att kunna sova gott på nätterna om man, som Volvos vd Leif Johansson,  kan plocka ut en bonus på 18,8 miljoner kronor samtidigt som tusentals andra ligger sömnlösa av helt andra orsaker??? Jag förstår det inte..

Tänk vad man kunnat göra med 18,8 miljoner! Och då menar jag inte resa, byta bil, radera ut sina skulder eller köpa en häst!!

Nej, använd dessa 18 miljoner (Leif kan få 800 000 i bonus, det räcker gott!) och ge de människor som inget hellre vill än gå i pension den möjligheten. De har jobbat och slitit i många år och att kunna få gå i pension medan de ännu har kraft och ork kvar; det vore väl toppen! På så sätt kan de yngre få möjlighet att jobba kvar i företaget. De yngre som kanske har både småbarn och hus!

Men än har inte Leif Johansson fått dessa pengar, så tid finns att faktiskt göra "det enda rätta"!!!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Nej, det gjorde det ju inet såg jag nu :s Hm, användaren måste nyligen ha tagit bort den, men nu har jag lagt in en ny och den funkar :)

2009-01-24 @ 11:15:56
URL: http://jennysvensen.blogg.se/
Postat av: Lotta

Ja, det är rena fantasisummor, så stora att det är svårt att greppa. Denna enorma summa borde räcka till ett antal årslöner, så att ett antal personer skulle kunna jobba kvar.

2009-01-24 @ 11:27:25
URL: http://dreamsalive.blogg.se/
Postat av: spiderchick

sånt där kan göra mig så jäkla förbannad!! Jag förstår verkligen inte hur människor tänker, hur kan man bli så girig??? det är över mitt förstånd.

2009-01-24 @ 11:35:48
URL: http://spiderchick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0