Shopping och film...

Jag och hemmavarande dottern åkte ner på stan vid tretiden för att äta middag. Pyttsan! Det var inte så enkelt som vi trodde. De flesta restauranger öppnade tidigast kl 16.00!! Så det blev faktiskt en Subway-macka och sen en mjukglass som vi avnjöt sittande på Rådhustrappan. Vi gick runt i lite affärer och för en gångs skull kom jag ihåg att visa upp ett sms vilket gjorde att jag faktiskt fick 50% rabatt på reapriset. Tre finfina tröjor för 270 kronor! Jag blev riktigt nöjd!

Vid femtiden träffade dottern sin pojkvän och de hastade vidare till Filmstaden för att se den senaste Harry Potter-filmen. När vi hämtade henne från bion så var hon lyrisk över hur bra den var! :o)

Bild lånad av Warner bros

På hemvägen hyrde vi två dvd:er, St Trinian´s till mig och dottern och Valkyria till maken. Jag kände att jag behövde något lättsamt och roligt att titta på. Kände liksom inte för krig, tyskar och nazister! ;o)

St Trinian´s handlar om Englands sämsta flickskola där anarki rådde och eleverna så att säga skötte sig själva. Men skolan hade trubbel med pengar och utbildningsministern ville statuera exempel. Men det ville varken eleverna eller deras rektor finna sig i så de utarbetade en egen räddningsplan. Riktigt rolig och underhållande film, tack så mycket! :o)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0