Shakti akupressurring...

Igår var jag inne på hälsokostaffären där jag skulle se om de hade något bra solskydd eftersom jag så lätt får soleksem. Nog hade de saker där.. för flera hundralappar stycket! Nä, det blir nog apoteket istället..

Hur det nu var så gick jag omkring där och råkade få syn på en liten påse med något silveraktigt i. Började läsa vad som stod på påsen och fick veta att det var en akupressurring. "Ett litet verktyg med stor inre styrka". De skräder inte orden i allafall!! Det är tänkt att man ska föra ringen upp och ner för varje finger mellan 20-60 gånger; det ökar visst blodcirkulationen.. Nåja, den kostade inte så mycket så jag tänkte "det måste jag testa".

Sagt och gjort, vi åkte hem och jag plockade fram ringen och började rulla den upp och ner för varje finger. Måste erkänna att det kändes lite fånigt och lite "konstiga" tankar flög genom mitt huvud!! ;o) 

Men faktum är att fingrarna blev varma. Om det sen berodde på den rullande ringen eller ej, det låter jag vara osagt!! ;o)

  

Nu har min unge kommit hem från sin kompis, PV-nissarna har ringt och meddelat att de är framme i Töcksfors och hunden kvällspinkad.. Då är det väl bara att "slå igen butiken" och hoppa i säng.

Jag är ju en stackare som ska arbeta i morgon!! ;o)

Go´natt!


Kommentarer
Postat av: Lotta

Konstiga tankar? Ah, du tänkte naturligtvis på en badring, förstår jag. :)

2009-06-26 @ 06:14:47
URL: http://dreamsalive.blogg.se/
Postat av: Anna

Godmorgon PiaJapp jag har semester, första veckan på gång, otroligt skönt. Hittills har jag haft tur med vädret och enligt aftonbladet skulle det väl svalna av lite men fortfarande soligt. Börjar du nästa vecka eller?Idag blir det ingen strand, vi har dop idag, syrrans flicka ska döpa sin Saga. Imorgon har Rasmus två kalas så det blir inget då heller. Men är det bara fint så far vi på söndag. Jag är en sån som är hela semestern på badstranden med ungarna. Min mamma var likadan, det enda jag minns av sorarna som barn, är kylbagen, filtar med sand på, mackor med korv, drickor och baddräkter :)Nä nu ska jag köra upp sambon ur sängen, måste på torget och kolla in "utlänningarnas" (får man säga så) stånd.... hehe menar då deras klädstånd inget annat :) Är ute efter en ny klänning och jag såg att det fanns något som jag kanske gillar där. De har faktiskt mycket fräna kläder.Ha det gott på jobbet men tänk positivt, snart är det din tur att pusta ut.Kramz2009-06-26 @ 08:47:43
URL: http://wiccan.blogg.se/
Postat av: Daniel

Snart e det din tur - håll ut!

2009-06-26 @ 09:54:12
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: spiderchick

ja jag är också en stackare som arbetar... i värmen =(

2009-06-26 @ 10:05:57
URL: http://spiderchick.blogg.se/
Postat av: Kim P

Alla möjliga konstiga saker hittar man då på hälsokostbutikerna :-).SV: Ja, jag tror nog att jag körde rätt taktik med mitt "nedsablande" av huset :-).

De är kvar hela nästa vecka också.

2009-06-26 @ 10:39:45
URL: http://lasipp.blogg.se/
Postat av: Mollytjejen

Ja, men då kanske ringen fungerade trots allt. Det kan ju åtminstone vara roligt att testa nya saker ibland....

2009-06-26 @ 15:16:14
URL: http://oddmollybesatt.blogspot.com
Postat av: Katinka

Ja, det var, med annan blogg bara. Sorry...

2009-06-26 @ 15:17:31
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0