Solokvist...

PV-resenärerna är på väg hemåt efter lite strul med bromsarna. De befann sig, som tur var, någon mil utanför Karlstad när problemen uppstod, så maken ringde sin bror i Karlstad och tillsammans kunde de fixa felet. Tjejerna fick bevista lillkusinen V:s födelsedagsdisco i samma veva!! :o) Sist jag pratade med dem hade de 50 mil kvar! Puh! Men skönt att få åka på kvällen och natten då PV:n inte är utrustad med någon AC!!

Den andra dottern har jag skjutsat till Tavelsjö där hon ska vara på LUB-läger ända fram till fredag eftermiddag. Så ikväll är jag helt allena! Det känns konstigt, för det är nog första gången som jag sover ensam i huset.. Eller, helt ensam är jag ju inte, Bessie är ju här!! :o)

På mitt morgonpeppingkort idag stod det: Du är så härligt crazy!! Hm, kan det vara att jag solade utan solskyddsmedel på ryggen? Men jag hade ju för tusan ingen som kunde smörja in mig!! ;o)

Kommentarer
Postat av: Anna

Håller med dig om att vädret varit helt fantastiskt. Jag har njutit av varje sekund. Hur går det med bromsarna, hoppas de kan fixa det. Det låter ju som att det kan bi lite farligt annars.



Imorgon blir nog en hemmadag för mig, vi ska fixa upp poolen och hitta någon brandman att fylla den. De brukar ställa upp på det :)



Svettas som en liten gris just nu. Det har tydligen varit 29.7 som varmast här idag!!



2009-06-28 @ 22:26:38
URL: http://wiccan.blogg.se/
Postat av: Bettan

Dessa kort lät spännande!

Sådana skulle jag behöva!

Var har du köpt dessa?

Skönt att vara ensam, det skulle jag vilja vara!

Kram

2009-06-28 @ 22:42:14
URL: http://coolbettan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0