På käften...

Idag hade jag nog tagit till våld, om jag bara fått möjlighet! Jag är inte en sådan person som förespråkar våld, inte alls.. men idag kunde jag verkligen ha gett en viss busschaufför en rak höger!

Efter min träning står jag och väntar på bussen som ska gå kvart i sju. Tiden går och ingen buss kommer och Pia börjar småhurves.. Börjar hallucinera om den goa varma duschen därhemma.. Buss efter buss stannar och åker vidare men inte 6:an, min buss! Nej, den dyker helt enkelt inte upp.. Klockan är 2-3 minuter i sju när jag bestämmer mig för att gå inåt stan och ta 9:an hemåt istället..

När jag kommit en bit då inser jag att "NU passar det bussen att komma" och jag vinkar till chauffören och börjar springa tillbaka till hållplatsen. Han tvärnitar vid hållplatsen och släpper på två tjejer men struntar i att jag kommer springande utan stänger igen dörren och kör iväg. Jag var högst fyra meter ifrån dörren och när han åkte så blev jag så in i h*lvete förbannad att jag smällde till bussen med knytnäven.. Jag tror att jag fick en spricka i lillfingerbenet!
Det var så dumt att slå på döda ting..  just då hade jag hellre slagit på en livs levande busschaufför!! :o)

Inte nog med detta.. Inser ju att "nu gäller det att sätta fart" för att hinna med 19.02-bussen.. Men självklart, enligt lagen om alltings jävlighet, går bussen absolut punktligt och jag ser bara bakänden på fanskapet då den åker iväg!! Kan säga så här: då hade jag lust att bara sätta mig ner och grina ögonen ur mig!!

Efter ytterligare 15 minuters väntan fick jag då, stelfrusen, stiga in i värmen på bussen.. Blir jag sjuk nu, typ förkyld, då kommer jag att stämma bussbolaget!! Lägger nog in bensprickan också i min stämning! :o)

Kommentarer
Postat av: Anna

Alltså, går inte visan så här:

" En busschaufför, en busschaufför, det är en man med glatt humör" ????



En glad och trevlig busschaufför hade inte gjort så där! Hade han haft en dålig dag, eller? Fy, vad taskigt, hur som helst!!



Hoppas du har tinat upp...

Kram Anna

2009-03-11 @ 06:54:46
URL: http://annabackhouse.blogg.se/
Postat av: Bitte

En del dagar....

2009-03-11 @ 07:18:11
URL: http://bittesbus.com
Postat av: Ulrika

Anna o Pia, i vår skola sjöng vi: En busschaufför, en busschaufför, det är en man med hjärntumör... det kanske var en sån som körde?? (Inte för att man ska skoja om tumörer, men vi gick i lågstadiet, om det nu är en ursäkt!)

2009-03-11 @ 14:31:51
Postat av: E

FY din stackare, usch jag blir arg bara jag tänker på det där jag....:-( hoppas att du inte blev sjuk nu då.

2009-03-12 @ 18:50:36
URL: http://thedevilwears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0