"Innan du fanns"...

Jag följer en blogg som heter Innan du fanns och den handlar om IVF-behandlingar och kampen för att bli gravid. En allvarlig, men otroligt humoristisk blogg. Jag rekommenderar den verkligen! :o)

Det har äntligen lyckats!! Det finns ett pyre därinne, på tillväxt liksom.. Däremot har blivande mamman inte mått speciellt bra. Eller rättare sagt, hon har mått urkasst! Att säga att hon "mått illa" är ett grovt understatement och det sista inlägget handlar om att Akademiska sjukhuset nu ordnat en säng och en droppställning till henne. Det inlägget är skrivet den 5 november..

Nu börjar jag fundera på hur läget är egentligen. Sjukhusen brukar ju inte behålla patienterna längre än nödvändigt och till helgen brukar de ju bli utsparkade.. Därför blir man liksom lite orolig... faktiskt! :o(

UPDATE:
Läste precis Monas Universum och hon hade en hälsning från Linda "Innan du fanns".. Hon har kräkts sönder sin mage.. Hon får inte äta eller dricka och det antar jag betyder dropp ett tag till. Skönt att få ett livstecken i allafall!

Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

Nu blev jag mycket känslomässigt berörd. Tyvärr så ger jag mig inte in i hennes blogg, jag var ofrilligt barnlös i 10 år. Jag vet hur det känns med alla hopp och besvikelser och sen rädslan när man blir gravid.. Hälsa henne så gott från mig, jag sitter faktisk och gråter just nu, de känslorna är väldigt stärka, men väldigt bra att känna på också. Man vet att uppskatta att man har fått äran att bära fram ett barn och gå genom en förlossning för sedan att se barnet växa upp. Jag hoppas allt går bra!

2009-11-08 @ 17:54:48
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Brutala Bloggen svarar

Ja jag förstår inte varför hon Maria som också kommenterat i samma inlägg om hur hemsk jag är som person bara för att jag vill ha delat lika mkt ansvar över barnet som pappan.

2009-11-08 @ 18:49:40
URL: http://metrobloggen.se/ruv
Postat av: Egoinas mamma

Sv: Ja, man kan verkligen känna empati med varann i blogg-världen, jag är också förvånad över hur det kan bli utan att man har sett varann, men en mycket fin känsla också. Sen tror jag det är lättare att "ge sig hen", man har trots allt möjligheten att låtsas inte vara "hemma" om det blir för mycket. Jag är lite varsam numera, för det kan bli för bra också, men när det fungerar är det ett väldigt bra sätt att kunna ge varann stöd. KRAM

2009-11-08 @ 19:09:20
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Laila

Jag har också följt henne ett bra tag.

Funderade precis på samma sak som dig senast idag.... Hoppas hoppas

2009-11-08 @ 19:37:56
URL: http://tillklippt.blogspot.com/
Postat av: Kristina

om det är till ngn tröst så kan jag berätta att ajg låg inne i månader med dropp när jag väntade min dotter för jag hade kräkts hur mkt som helst. Kräktes fram till snittet. Det dom sa då var att det är positivt med att man kräks så mkt för då klamrar sig barnet fast och vill vara kvar, så hoppas verkligen det går vägen för henne

2009-11-08 @ 22:17:22
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: ansepanse

stackarn, hoppas att allt går bra

2009-11-09 @ 11:30:08
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Gun

Jag har läst den bloggen lite grand och hon är verkligen rolig och kan beröra samtidigt. Hoppas det går bra.

2009-11-09 @ 15:22:57
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Lotta

Har aldrig läst den bloggen, men ska titta in där.

Hoppas det går bra!

2009-11-09 @ 16:22:54
URL: http://dreamsalive.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Sv: VA? Startade du inte dagen med att hångla? :D

Hoppas du har en fin dag! KRAM

2009-11-09 @ 16:34:29
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

http://vitamera.se/artikel-fragor-och-svar-om-svininfluensan-p69.html



Här finns bra info om svininfluensan (stulit länken från Egoinas blogg - hehe). Men du har kanske redan tagit ett beslut?

2009-11-09 @ 17:05:09
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0