Körslaget...

Jag såg årets Körslag för första gången ikväll. Jag ville verkligen vara patriotisk och heja på Team Pontare.. men.. de var inte bra ikväll! En låt som var för menlös och tråkig = Uptown girl och den andra måste ha varit skitsvår att göras om till en körsång = I kissed a girl!

Så.. baserat på att jag alltså bara sett ett enda avsnitt av denna kamp så tycker jag att rätt körer är i final. Jag tycker dessutom att det är lite coolt att en av dem är en ren manskör! :o)

Kommentarer
Postat av: Gun

Jag tycker Ola var så söt när han grät av lycka:)

2009-11-07 @ 23:23:53
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Britt

Har inte sett körslaget i år, men igår såg jag Idol för första gången i år. Såg Dansbandskampen. Kanske ser Körslaget nästa lördag.

Postat av: Egoinas mamma

Jag har inte tittat.. Men jag litar på dig! :D

God morgon, underbara människa!

2009-11-08 @ 06:23:20
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Agneta

Missade körslaget igår för att jag för en gångs skull var ute på vift..fick ett sms under kvällen hemifrån att det var just pontare som åkte ut. En härlig sångare men just i denna form har han väl inte kommit till sin fulla rätt, fast kören hans är ändå värda all beundran för den energi och glädje de bjudit på under lördagskvällarna. Som skåning så är det Ola´s kör som har min röst, både för skånes sak och för att det är fantastiskt att höra en ren manskör.

2009-11-08 @ 10:40:04
URL: http://bigmarlin.blogg.se/
Postat av: Kristina

Jag har faktiskt följt körslaget hela tiden, och håller på Olas kör, de har så mkt körkänsla och körklang och det är ju vad jag om körsångare lyssnar efter. Sen tycker jag det är häftigt med manskör.

Ha en bra dag denna gråmulna slaskdag. Kram Kristina

2009-11-08 @ 11:41:17
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Laila

För en gångs skull har jag följt hela Körslaget.

Då tycker jag att kör Pontare var "ovanligt" bra igår.... Jag har varit besviken på honom eftersom jag hade förväntat mig mycket mer från honom.



Ola är en av dom som jag höll på redan från början. Han har jobbat otorligt mycket med sina killar. Dom jobbar som en kör!

Jag tycker också att rätt killar kom till final

2009-11-08 @ 14:51:11
URL: http://tillklippt.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0