Man bör ta det lugnt när man är ovan!!!

Gårdagen var en av de trevligaste kvällarna på länge! Vi gick in till grannen vid halv fyra och de bjöd på cider och whisky innan vi åkte ner till Norrlandsoperan. Där började det med mingel och jag valde det alkoholfria alternativet av välkomstdrinken; den med alkohol i var verkligen inte god! Men jag dricker ju inte champagne eller vin. Till det bjöds det på små brödbitar(de har säkert ett fint namn!), den ena med brieost och aprikosmarmelad och den andra med skagenröra på.

Sedan samlades alla i Black Box där aktieutdelningen skulle äga rum. Tänk, det fanns två stycken som jobbat på Volvo lastvagnar i 45 år! Fatta, att ha varit på samma ställe så länge; det är coolt!

Det var bordsplacering vid middagen och vi fick väldigt trevliga bordsgrannar. Det blev en kväll med mycket prat, sång och massor av skratt. 

Menyn bestod av en Toast Skagen till förrätt, lammfilé till varmrätt och vanilj- och hjortonpannacotta till efterrätt. Öl eller vin(eller vatten för de som var smarta!! Hahaha) till maten, snaps till allsångerna och avec till kaffet(théet i mitt fall). Det var tyvärr en del som tog "gratis" som en anledning att hälla i sig de alkoholhaltiga dryckerna.
Det är trist och blir bara pinsamt. Själv tog jag bara pyttelite snaps och Baileys; jag höll mig till ölen. Det är ju inte så lyckat att blanda en massa sorter och speciellt inte när man så sällan dricker överhuvudtaget.

Efter middagen förflyttade vi oss till baren och dansgolvet. Och vi dansade.. och pratade.. och skrattade.. Klockan var långt över två när vi kom hem.

I morse vaknade jag av att det smakade "bäver" i munnen och huvudet bultade och kroppen kändes som om jag blivit stelopererad! ;o) Men efter att jag borstat tänderna, tagit en tablett och legat en stund med ispåsen bak i nacken så känner jag mig rätt ok. Det mest konstiga är dock att jag inte har ont i fötterna för det brukar jag alltid få efter såna här långa kvällar. Alltid något positivt! :o)

 






Kommentarer
Postat av: Em

Vilken helafton och vad trevligt det låter! Läcker mat, god dryck och dansa - underbart!

Sv: Jag håller med dig, man ger och tar i relationer, men jag tycker att Miss Dramaqueen sa det bra, för med en vän som man trivs med så mår man inte dåligt efteråt även om den vännen enbart "tar" just där och då. Det känner man av rätt medvetet tror jag.



Hoppas din söndag blir underbar utan biverkningar från gårdagen!

2009-11-22 @ 14:18:28
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Britt

Vilken härlig kväll du haft! Det är ju lite tråkigt med dem som häller i sig för mycket...men de brukar nog alltid göra det gratis eller inte. De finns på alla fester och har ju ett problem som gör att de egentligen inte skulle dricka alls. Synd nog är det bara vi andra som vet om det...inte de själva eftersom de inte minns något från kvällen ;)



Ja det är coolt och i morgon lika utdött som dinosaurierna att vara 45 år på samma arbetsplats. Det kommer nog aldrig hända med nästa generation arbetstagare.

Postat av: Gun

Det är typiskt att vissa måste passa på och hälla i sig. Kul ni verkar ha haft ändå:)

2009-11-22 @ 15:27:34
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: imse

Vilken helkväll du hade!

En del passar ju alltid på att förse sig med drycker. Och lika pinsamma är de varje gång.



Kram

2009-11-22 @ 18:32:23
URL: http://zvammel.blogspot.com
Postat av: Kristina

Men så konstigt , jag skrev inlägg till dig igår men det verkar ej ha fungerat. Kul i alla fall att din kväll blev bra.Ha en bra dag i dag med kram

2009-11-23 @ 07:24:55
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Ia

Trevligt :D

2009-11-23 @ 09:15:01
URL: http://kajsalisa.blogg.se/
Postat av: Cina

Åh, låter som en helmysig kväll! Vad roligt!

Kram

2009-11-23 @ 11:25:13
URL: http://cinaslada.blogspot.com/
Postat av: Kristina

Vad roligt att ni hade det trevligt och att du slapp opera för din skull, men det kan vara så vackert och en upplevelse.

2009-11-23 @ 12:08:15
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Blondiie was here=)

Vilken underbarkväll du haft!!!!!

2009-11-23 @ 12:37:00
URL: http://blondiies.blogg.se/
Postat av: Em

Sv: Jag har inga gamla i min närhet i vardagen, bortsett från en man på gymmet som är över 70. Jag brukar sitta ner och prata med han varje gång en 5-10 minuter, han är ensam. Ibland tar/rör jag han på armen eller axeln och jag kan riktigt märke av hur han saknar kroppskontakt, han nästan hoppar till. Det är trist..

2009-11-23 @ 16:46:21
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Gun

Hoppas du har återhämtat dig nu efter helgens bravader:)

2009-11-23 @ 18:18:16
URL: http://horni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0