Abonnemang i massor...

Alltså.. hur många telefonabonnemang har vi egentligen? Hur mycket betalar vi för dessa varje månad? Hur mycket i vinst går Telia egentligen, bara via oss? Men de kostar på oss en rasande massa porto i allafall!! :o)

Vi har alla varsin mobil med varsitt abonnemang. Det är Telia till vänner, familje-sms och allt vad tusan det nu kallas. Telefoner som är på dygnet runt! Dessutom har vi då en fast telefon härhemma. Eller, fast och fast.. den är faktiskt bärbar!! ;o) Men ni fattar..

Vi funderar på att göra slut med Telia vad gäller den vanliga hemtelefonen och använda något som kallas för T3 istället. Skype var ett annat alternativ. Dock ett sämre för då måste jag tydligen ha med mig datorn ut varje gång jag ska röka OCH prata i telefon! Fattar ni hur jobbigt det blir?! ;o)

Nåja, min lilla fundering är väl om någon har erfarenhet av T3, Skype eller någon som rent av har en annan finurlig lösning att delge mig! Pleeeze!

Det finns tre krav:
- Det ska funka med headset, min nacke pallar inget annat!
- Jag ska inte behöva plocka med min laptop(som är väldigt, väldigt stationär!) när jag ska röka, hänga upp kläder, vattna blommar osv samtidigt som jag pratar i telefon.
- Det ska inte kosta många ören.. det är ju liksom det som är poängen med att dumpa Telia! ;o)

Kommentarer
Postat av: Gun

Vi håller också på att fudera på sånt. Nu har vi Telias ip-telefoni och det blir lite billigare, men man kan kanske få ner kostnaden ännu mera.

2009-10-29 @ 18:33:21
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Lena

Det där med telefonabonnemang kan man bli tokig på.

Det finns alldeles för mycket att välja på som i och för sig är bra då priserna kan pressas. Ibland funderar jag på att ta bort fasta telefonen och bara använda våra mobiler. Men det kanske blir lite krånglig med barnen då när någon kompis ska ha tag i dom.

Tack för tipset om spikmattan. Jag har noterat det.

//Lena

2009-10-29 @ 19:24:53
URL: http://lenasoderberg.blogg.se/
Postat av: Fröken Einstein med en smärre psykos

Skaffa bra mobilabonnemang och en handsfree?



sv: Klart jag kan stå till tjänst med både lite svinis och en massa feng shui :D Du kan få resten av svinisen, till och med, för den börjar kännas tjatig..

2009-10-29 @ 19:48:02
URL: http://flischyflaschoo.blogg.se/
Postat av: Britt

Håller med Mariiqa - nöj dig med mobiltelefon med en bluetooth handsfree och du kan prata överallt med båda händerna fria. De brukar ha ganska lång räckvidd. Det går att ha en sådan handsfree till en dator också så kan du lämna datorn inne och ändå prata i telefon ute. Däremot har jag ingen aning om abbonemang...det finns så många alternativ både till dator och mobil. Gå in på någon av alla dessa datorföretag som finns och fråga.

Postat av: Kristina

Jag har optimal på hemtelefonen och de är billigare än telia. Sen har jag faktiskt 2 mobil abonnemang men det beror på att jag ej kan avluta ett förrän mobilen är betald.Jag rekommenderar inte att bara ha mobil med tanke på all strålning, trots handsfree. Barnen har kontantkort och sånt att de kan prata för uppringningskostnaden. Jag ringer dom eftersom telia har uppringningskostnad till hale bop men inte tvärtom.Så just nu tycker jag vi ligger bra i kostnad. Lycka till

2009-10-29 @ 22:21:47
URL: http://ruach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0