Kuckeliku, klockan är fasen inte ens sju!!!

Tidigt, arla, bittida, i ottan. Ja, det finns många fina namn att välja på för det som även kan kännetecknas som morgon. Men att vakna 5.30 av att kroppen har ont är inte kul. Det är tur att det finns tabletter mot det onda, så nu känns det mycket bättre. Jag har dessutom en massagetid idag och det ska bli underbart!

Visst var bloggen Dagens goda nyhet bra! Det behövs mer sådant; saker som kan göra oss glada istället för uppgivna.

På fredag kväll ska jag och mina döttrar få en VIP-kväll med Marie. Hon ska visa fina Tanzaniabilder och laga till god mat. Det ska bli jättekul! Maken missar det för han är ute och far, som vanligt får man nästan säga. Han åker ner till Stockholm på fredag vid lunch, är på styrelsemöte på lördag och kommer hem sent samma kväll.

Fram till den 25 april kan man rösta på bilder i Norrmejeriers fototävling. Jag promotar Carros bild igen; gå in och kika på den och tycker du att den är fin - ge den en röst! Och jag passar på att tacka er som redan gjort det.

Ha en riktigt bra dag, ni underbara människor därute!!

Kommentarer
Postat av: Nynna

Hallå hallå..

Verkar som att jag kom in olägligt. Gick inte att öppna den där sidan där man skulle rösta på bild. Men men. Jag tycker att DU har en fin blogg. Jag föredrar din framför en god nyhet. =) Men jag kan tycka att de borde ha mycket mer sånt, med på de vanliga nyhetssändningarna i teve...

2010-04-22 @ 11:27:48
URL: http://nynnas.blogg.se/
Postat av: FLOOSAN

önskar dig också en toppen dag!

2010-04-22 @ 11:46:04
URL: http://floosan.blogg.se/
Postat av: sara - Glitterögon

Nej, det är aldrig roligt att vakna på grund av värk. Hoppas dagen fortsatt blir bra.

2010-04-22 @ 13:14:26
URL: http://glitterogon.blogg.se/
Postat av: Daniel

Om jag bodde där skulle du få ta med mej på VIP

2010-04-22 @ 13:29:48
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Kristina

Härligt med goda nyheter, det kan man aldrig få för många av. Tack för dina uppmuntringar dom gillar jag. Jag har upptäckt att jag är allergisk mot dom som bara har tillskyndande hurrarop i stil med "du kan om du bara vill". Jag vill ju så mkt men det hjälper ej helt de svarta dagarna när min kropp inte ens förmår att vicka på tårna,och ibland tycker jag att jag borde få klaga lite grand. När jag gjort det så hjälper det. Idag är en bättre dag mentalt. Tack att jag fick klaga här för jag vet att du förstår. Hoppas tabletterna hjälper hela dan så du får ha en bra dag - Lycka till med morgondagens visning kram Kristina

2010-04-22 @ 14:10:32
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: ansepanse

nej, att vakna av värken är inte roligt, hoppas att det blev bättre längre fram på dagen

kramar

2010-04-22 @ 17:35:07
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Miiqa

Det låter jättemysigt :D Men jobbigt att vakna av värk, hoppas att massagen mjukar upp! Kram

2010-04-22 @ 18:28:47
URL: http://mariiqa.blogg.se/
Postat av: Britt

Jag känner med dig. Jag hade värk i 6 månader och det var olidligt. Nu är den som bortblåst...som om den aldrig varit. Jag hoppas den aldrig mer kommer tillbaka....fast det kan den göra när stelheten i axeln släpper...men det undviker jag att tänka på nu. Hoppas det onda för dig ger med sig och att massagen hjälper.

2010-04-23 @ 20:26:48
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0