Roast på Berns...

Jag har sett små snuttar av programmet Roast på Berns tidigare, men alltid zappat vidare till något mer intressant. Men igår tänkte jag att "nu ska jag se ett helt program" och den här gången var det Babben som var huvudpersonen som alla skulle roasta.

På kanal 5:s hemsida står det: "Elak, men kärleksfull hyllning av kända svenskar. I Roast på Berns kommer en panel med några av Sveriges vassaste komiker roasta några av Sveriges största kändisar. Den som blir roastad får från hedersplatsen på Berns scen i Stockholm åtnjuta hur man driver med honom eller henne när den svenska komikereliten tar till det allra grövsta humorartilleriet. För i Roast får man skoja om vad som helst...och mer därtill. I slutet av varje roast får hedersgästen en chans att ge igen om de vill. Och det vill de."

Vassa komiker?? Komikerelit?? Seriöst, är det verkligen någon som tycker att det är ett roligt program? Om det här är det bästa vi har i komikerväg blir jag mörkrädd. 

Jag tycker det verkar mer som att alla komiker(eller komikerwannabes) tänker "äntligen har jag min chans att trycka till en kollega utan att den kan ta illa upp eller bli sur.. för det här är ju bara på skoj"! Och det syns på alla "offrens"(inte bara huvudpersonens) ansiktsuttryck att det där s k skämtet "tog där det skulle".  

Jag satt i allafall i fåtöljen med "skämskudden" framför mig nästan hela programmet och kommer aldrig mer att slösa bort en timme av min dyrbara tid till detta skitprogram.

Vad skrattar ni åt(eller med)?

Kommentarer
Postat av: Selma

Jag hamnade också där. Jag måste säga att jag skämdes över skämt om Babbens vikt och om Monica Zetterlund. Direkt pinsamt var det. Jag drog skämstäcket över huvudet och somnade ifrån.

2010-04-24 @ 19:57:48
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Kristina J

Jag tycker att det har funnits vissa glimtar i några av programmen som har varit alldeles lysande. Tyckte dock att roastningen av Babben var pinsam, det blir aningen enkelspårigt när de enbart fokuserar kring hennes vikt.

2010-04-24 @ 20:00:06
URL: http://mammispammis.se
Postat av: Ama de casa

Jag har inte sett det där. Men vad jag älskar är engelsk humor! Monty Phyton, The Office, Little Brittain... Det är humor för mig :-)

2010-04-24 @ 20:17:35
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: anna

Ja, inte Roast i alla fall...



Skoj för mig är "Solsidan","Hjälp!", Robert Gustafssons karaktärer, brittisk humor m.m.



Sv: Vi hade premiärgrillning idag. Yummie!

Jo, grabben är nog ren i magen. Men idag passade jag honom extra noga när han blåste såpbubblor igen...

2010-04-24 @ 20:23:12
URL: http://annabackhouse.blogg.se/
Postat av: anne

Har inte sett.



skrattar kan jag göra åt allt möjligt, efter en lång dag på jobbet skrattar jag åt Vänner, 2 1/2 Men, Married with Children. Inte så avancerad humor då inte.



Det säkraste kortet för skratt är annars min man, min syster eller bloggaren/vännen Dubbelörnen.

2010-04-24 @ 21:08:25
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Själv har jag inte sett ett enda avsnitt ännu. Man kanske borde :D

2010-04-25 @ 00:23:58
URL: http://tobys.se
Postat av: Anna

Nä jag håller med Pia, vilket skit program, jag tycker bara de är elaka och pinsamma där! Har aldrig sett ett helt program, bara snuttar från några olika. Men det lilla jag har sett av det så har jag tyckt att det är elakt. Så om jag råkar hamna där zappar jag fort vidare! Kan inte fatta att någon tycker det är roligt? Har sett den amerikanska versionen av det och det programmet jag såg så roastade dom William Shatner, du vet han från Boston Leagel. Och de var inte alls så elaka där som i den svenska versionen.



Sen till din kommentar hos mig. Sunderbyn har oxå magnet röntgen men 3 års väntetid, 7 månade i G-vare så därför får vi tornedalningar åka runt hela norrbotten för att få bli undersökt :)

2010-04-25 @ 07:55:06
URL: http://wiccans.wordpress.com
Postat av: sara - Glitterögon

Jag har aldrig sett det där programmet, dock reklam inför och jag blir mörkrädd. Vad då bara på skoj?! Det som bara är på skoj är ju undertryckta känslor och tankar i verkligheten. Skojet är rena rama elakheter. Inget jag vill titta på. Usch.

2010-04-25 @ 09:33:35
URL: http://glitterogon.blogg.se/
Postat av: ansepanse

har inte sett programmet, men efter din beskrivning har jag heller ingenting missat

kramar

2010-04-25 @ 11:18:50
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Dreamsalive

Jag skrattar hellre med, än åt. Det där programmet har jag aldrig sett.



Någon som får mig att skratta är lilla missen, när hon hittar på tokiga saker och busar med matte.

2010-04-25 @ 11:23:07
URL: http://dreamsalive.blogg.se/
Postat av: Agneta

har aldrig sett Roast mer än någon liten förbisnutt när jag zappat runt, det är inga skämt för mig. Jag såg ju på ballar av stål förra veckan, skrev då om hur dåligt det var och hur sådana här program överhuvudtaget kan göras?!?!!!

jag gillar bla Solsidan, monty Python..



Sv, min pappas lösning på allt som gick sönder var PlasticPadding :-) nu här hemma som du såg, silvertejp!

2010-04-25 @ 11:35:04
URL: http://bigmarlin.blogg.se/
Postat av: Britt

Jag har inte sett det. Har svårt för program där de är elaka med varandra, där folk röstas ut...det är lite mobbing över det hela.

2010-04-25 @ 11:40:42
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser
Postat av: Em

Jag är (tyvärr) svårflörtad när det gäller humor. Sällan jag skrattar högt. Men det betyder inte att jag inte roas av det. Däremot har jag problem med just detta du nämner här, att roa sig på andras bekostnad. Det roligaste som finns är när folk bjuder på sig själv, gärna med kroppsspråk och det hela. Första gången jag såg Mr Bean tyckte jag det var hysterisk roligt, men sen vänjer man sig och så är det inte lika kul längre.

Sv: Jag har faktisk inte sett någon lapp tidigare i tvättstugan, så det är nog inte så där vanligt förekommande. Sen beror det nog lite på vart man bor också. Men har man otur finns det någon i huset som klagar på allt.

2010-04-25 @ 12:16:03
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Micke

Har aldrig kollat in det tillräckligt o lär nog inte göra det.

Som du vet är jag mer ute än inne.

Inte riktigt min nivå.

Nivån hos mig är: Engelsk humor som Monty Pyton,

Svarte Orm, Mr Ben etc O inte att förglömma America's Funniest Home Videos,den har allt går på 5:an.

Kram



2010-04-25 @ 12:27:08
URL: http://hubbeshusse.blogg.se/
Postat av: Suneeta & hunden Chanel

Roast på Berns är jätteroligt ju :D

2010-04-25 @ 12:57:51
URL: http://chanelsuneeta.blogg.se/
Postat av: Britt

sv: Ja man blir nog lite grå när man blir äldre.

2010-04-25 @ 12:58:22
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser
Postat av: TWINS

håller med!!!

2010-04-25 @ 13:55:39
URL: http://lizzyochbecky.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja!! Möhippegenrep! Bra idé. Det kan man ju också ha hur många ggr som helst, om man känner sig lite rostig och osäker. Fast då måste det heta möhippe-rep för genrep gör man ju bara en gång:). Jag tycker roast är kul då och då. Beror på vilka som är med förstås. Kram

2010-04-25 @ 15:26:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0