Valborgsmässoafton...

Undrar om det är den vanligaste rubriken på ett inlägg idag?! ;o)

Tjejerna ska hem till en kompis ikväll; de ska grilla på gården tillsammans med ett gäng andra. Jag och maken åker hem till några vänner på fika.

Vi slutade med majbrasefirande för många, många år sedan. Att stå där, kokhet på framsidan och iskall på baksidan av kroppen, lyssna på en "sisådär" kör och höra trötta ungar gnälla att de inte orkar stå.. Nej tack!

Oj, så negativ jag var nu.. Men faktum är att det hade varit skillnad om vi bott i en by, där alla kände alla, men här i stan är det inte riktigt på det sättet.

Nu ska vi äta inomhusgjord fläskfilé och potatisgratäng. Mums!!!

Ha en underbar Valborgsmässoafton, oavsett vad ni hittar på!!

Kommentarer
Postat av: Gun

Vi gick till rasan när barnen var små, men nu är det inte intressant längre. Ha en fin kväll:)

2010-04-30 @ 18:23:25
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Kristina J

I år är första året sedan vi flyttade upp hit för sex år sedan som vi inte går på någon majbrasa. Dottern fick välja och valde i stället att vi skulle vara hemma och titta på film - ingen blev gladare än jag, speciellt som det är så dåligt väder.

2010-04-30 @ 22:33:50
URL: http://mammispammis.se
Postat av: Pernilla

Hej! Varit in om och ställt en fråga tidigare, kanske du inte sett den. Har använt din underbara bild, den med lövet bland stenarna i min blogg. Skulle du vilja godkänna det, annars tar jag bort den. Mvh Pernilla

2010-04-30 @ 23:53:06
URL: http://tussilago-tussilago.blogspot.com
Postat av: Kristina

Hoppas du fick en trevlig kväll. Vår blev rätt snopen se min blogg men vi har det varmt o skönt o Konsum kunde bestå med ingredienser till Maräng sviss. Sonen gjorde en akututryckning minuten innan de stängde och sprang hela vägen. Så vi fick ngt gott i oss i alla fall. Kram

2010-04-30 @ 23:55:49
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Selma

Sen ungarna slutade vilja ha sällskap till brasa har jag lagt ner det där. Sällan hittade man ens någon kör och så alla dessa smällare. Jag säger pass på den.

2010-05-01 @ 08:00:11
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Ia

Håller helt med Dig...när jag boddde i byn både här och på öi så åkte man alltid till brasan...det var liksom charm...men nu gör vi det aldrig!!



Vår kväll var ganska lik Er...utegrillad fläskfilé ( för braskänslans skull) och inomhusgjord sallad...och ett synnerligen gott rött vin!!!!

2010-05-01 @ 09:31:21
URL: http://kajsalisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0