Igår var det bröllop...

... men jag vill avvakta lite med att skriva om det. Vill bara kolla med brudparet först att det är okey att lägga in ett foto på dem.. De var ju såå fina!! Förhoppningsvis mer om detta lite senare..

Här slog det till och blev skitvarmt igår, +29 i skuggan, och kroppen blev lätt chockad! På kvällen var det fortfarande över tjugo grader, härligt! Men jag insåg också att jag måste leta fram mina lyktor för himlars så mörkt det blev på min rökruta, balkongen!

Höstmörkret är här, stearinets tid är inne. Snart kommer frosten som förvandlar naturen på ett fantastiskt sätt. Jag gillar hösten med sin höga, klara luft, gärna i samband med strålande sol förståss.

Nu ska vi göra oss i ordning för en cykeltur ner på stan och uteloppisen där. Är på jakt efter en trähylla med smidesdetaljer. Jag vill ha den i sovrummet för att dölja platt-tevens anskrämliga fäste; när man kommer in i sovrummet så är det det första man ser. Skitfult!

Jag har förresten en gammal telefonhylla av typen "String" som inte passar in här i lägenheten. Någon som är intresserad? Skulle ha lagt in ett foto på den, men min telefon vill inte samarbeta med Mac:en. Det är glapp någonstans, för det funkar ibland.. *sur*

C U!

Kommentarer
Postat av: Selma

Åh, det låter som en helsnygg telefonhylla. Nu blev jag sugen.

2010-08-15 @ 17:17:36
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Dreamsalive

Höstmörker? Hu! Nu fick du mig att rysa. Här är det sommar ett bra tag till, hoppas jag.

2010-08-15 @ 17:54:20
URL: http://http://dreamsalive.blogg.se
Postat av: Kristina

jag vill ha sommar länge länge. Längtar så att höra mer om bröllopet och se dem. Eljest kanske du kan maila ett foto till mig.

Vad synd att loppisen på stan är på söndagar då är jag alltid i kyrkan om jag orkar. Imorgon Ikea. Ha en bra dag. Kram Kristina

2010-08-15 @ 18:30:35
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Här tar det nog ett tag innan frosten kommer. Hmmm... Jag har faktiskt inte sett till den alls under de år vi har bott här :-)

2010-08-16 @ 17:57:09
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0