Gymping och prärieliv...

Jag känner att jag måste komplettera inlägget från igår med ett exempel på rikligt tårflöde, men av vitt skilda anledningar. En gång i veckan, minst, rensade vi tårkanalerna! ;o)

Jag bodde hos min kära moster och hennes familj när jag gick på gymnasiet i Malmberget. Det var två fantastiska år och jag stormtrivdes. Varje torsdag kl 18.00 gick programmet "Gymping" med Susanne Lanefeldt. Vi skrattade så tårarna rann åt hennes "kniiiip", "jobba på", "det är braaaaaa".

Efter det programmet startade "Lilla huset på prärien". Det gick inte ett enda avsnitt utan att tårarna flödade. Antingen var det jättesorgligt, rörande eller otroligt lyckligt!! :o)

Kommentarer
Postat av: Kristina

åh jag minns oxå det , både skratten o gråten. Ssk lilla huset som jag sett så många gånger plus att jag läst alla böcker i många omgångar. Är du hemma imorgon ska se om jag kan få mannen att köra förbi dig,dvs om han har tid, har en liten julklapp till dig,

Kram

2010-12-22 @ 22:13:23
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Britt

Kommer du ihåg att de klippt bort pussarna i Lilla Huset På Prärien? det kallar jag censur.

2010-12-22 @ 23:26:47
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser
Postat av: Dom kallar mig Yngve

Hahaha. Mamma hade ett kasettband med den där Susanne Lanefeldt som hon brukade köra gympingpass till när jag var liten. Jag minns hur hysteriskt roligt jag brukade ha åt det hela :D

2010-12-26 @ 17:37:15
URL: http://antipod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0