Lucka 12 och Home, sweet home...

Efter en underbar helg i Stockholm är vi nu hemma i Umeå igen. Det har varit en toppenhelg, men det är allt rätt skönt att komma hem också!! :o)

Igår kväll körde vi förbi där sprängningen skett. Vi såg poliser och tre ambulanser med blinkande ljus. Vi fattade ju ingenting, men väl på hotellet så kollade vi på nätet och fick reda på att en bil sprängts. Men att det var en självmordsbombare, det fick vi veta först när vi såg nyheterna i morse.

Då fick jag rysningar i kroppen. Vi hade ju strosat förbi där tidigare på dagen, ungefär tre timmar innan allt hände.

Lucka 12 rymmer frågan Vad är kärlek? Det känner jag att jag redan har svarat på i flera olika inlägg den senaste tiden. Kärleken till familjen, kärleken till vänner, kärleken till djuren. Det får räcka med det! :o)

Nu väntar duschen och sedan sängen. Är så glad över att jag har en ledig dag i morgon för det kommer min kropp att behöva. Den behöver vila. Vila från människor(är så ovan vid denna mängd människor!), vila från huvudvridningar(titta upp och ner, till höger och vänster) och vila från affärernas högljudda musik. Och vila benen, som promenerat 1,5 mil under de här dagarna.

Godnatt!!

Kommentarer
Postat av: Vigdis

Vad skönt att du haft en trevlig helg!

Stockholm är nog underbart mysigt med sitt Gamla Stan så här nära jul.



Det är skrämmande med dessa sprängningarna.

Läskigt när det kommer så nära.

Overkligt.

2010-12-12 @ 23:26:59
URL: http://nyandning.blogg.se/
Postat av: litentanta

NU har jag läst ikapp mig, är imponerad över att du får ihop dina inlägg, färdiga ämnen och hjärnan skrumpnar på den här damen....



Nu är det dock lördagen vi har i färskt minne, allihopa... Jag satt ju uppe och läste länge, länge från de första rapporterna om brinnande bil tills ett ev namn var framme på gärningsmannen. Väldigt skönt att ni inte var i krokarna vid den tiden, har faktiskt funderat över det, man blir ständigt den där hönsmamman o måste ha koll att alla "kycklingarna" är hemma ^^ (rörigt skrivet, haha, Umebor i huvudstaden en dag som lördagen spädde ju på oron skulle jag bara ha sagt)



Nu ska jag hoppa lite, se om bitarna i skallen ramlar på plats, och inte skriva ett ord till före dess :)



Glad Lucia på sig!

Kramen!

2010-12-13 @ 10:16:06
URL: http://litentanta.blogg.se/
Postat av: Bara Jag

Ja, det är otäckt att sådana "dåd" händer även i Sverige... Skönt att ni kom hem helskinnade och med humöret i behåll!

Kram!

2010-12-13 @ 10:50:28
URL: http://blogg.rhode.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0