Till "anonym"...

Jag får lov att tillägna ett helt inlägg till "anonym" som hade en fråga kring ett inlägg. Visste inte om jag skulle svara under samma inlägg eller här.. och som ni ser så blev det här! :o)

Inlägget med hyllningen till de underbara människor som städar alla lokaler i vårt samhälle hittar du här!! Printa gärna ut den till din städerska, men du kan ju radera mitt fula knä först!! Hahahaha...



Kommentarer
Postat av: Svorskan

Jag behöver inte klicka på länken, jag kommer ihåg det inlägget. I like! :)

2010-12-03 @ 18:21:53
URL: http://svorskan.se
Postat av: Britt

Ja det ligger så mycket sanning i den historien...fast det tycker väl inte avdelningcheferna, teamledarna, projektledarna och alla andra som vi antagligen inte hade saknat.

2010-12-03 @ 21:02:21
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser
Postat av: Kristina

Hur mår du? Hur är nacken mmm? var ett tag sen vi fick en hälsorapport eller är det så att hälsan tiger still? Du din svägerska vilka vingar ville hon ha? Kram Kristina

2010-12-03 @ 23:19:08
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Agneta

men oj, blev jag anonym i den kommentaren!! Sorry, men det var jag som satt på jobbet under lunchen och letade. Tänkte nog inte på att på jobbets dator så ligger jag inte ikryssad med namn och adress som härhemma. Men tack för att jag nu fick ett helt inlägg av dig och att du hjälpte mig med detta!

Stor kram

2010-12-04 @ 10:16:13
URL: http://bigmarlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0