Gräsänka...

Klockan tio i morse tog flickorna bussen norrut; en resa på åtta timmar. Puh!!! De ska till sin "mommo" och delta i Byadagarna där. De kommer hem nästa vecka. Gud, vad det känns tomt härhemma! :o(

Jag funderar på att boka flygbiljetter för mig och Carro ner till Stockholm. Jag åkte till Turkiet med Johanna och det var toppenbra för vår relation. Jag skulle vilja göra samma sak med Carro. Men hon är inte intresserad av sol- och badresor och det finns inte riktigt tid till att vara borta en hel vecka. Hon ska ju med UNF till Arvikafestivalen 16-18 juli..

Så, då tänkte jag "hm, kanske tre dagar i Stockholm? Vi kan gå på Fotografiska museet och spatsera runt i omgivningarna med kamerorna runt halsen". Ska kolla om jag hittar några billiga biljetter och hotellrum.

Jag är gräsänka ikväll. Anders är ute i Vännäs och grejar med träffen.. Det börjar tydligen komma deltagare redan ikväll. Nåja, helt ensam är jag ju inte.. jag har ju Bessie härhemma! :o)

I morgon gör jag min sista arbetsdag och en semester på fyra veckor väntar. Det ska bli så härligt! Känner att jag behöver vila nu. Hoppas på en jämn värme utomhus hela sommaren.


En cool dörr fotad på Portobello Road, London.







Kommentarer
Postat av: Ia

Sv; Ska jag vara ärlig var det aldrig speciellt vackert när det var rutigt..men hlet klart annorlunda och alla som sett det kommer ihåg ;)

2010-07-01 @ 19:53:03
URL: http://kajsalisa.blogg.se/
Postat av: Gun

Wow, vilken fin dörr!

Vad mysigt det låter att resa bort med en av dina tjejer. Stockholm är så fint på sommaren. Vi ska kanske dit i helgen och låna mina föräldrars lägenhet.



Sv: Ja, FB är nog kul när jag väl har lärt mig. Nu kan jag ju ingenting.:)

2010-07-01 @ 20:03:44
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Agneta

vad mkt fina/roliga bilder du tagit i London!

Låter härligt med en resa med dottern till Sth, vi pratde om det igår jag o Per om hur det blir när våra barn är stora om sisådär x antal år, om de vill resa med oss än och vad man i så fall skall göra då. Jag hoppas ni kommer iväg på en liten tur!

Lycka till med PVträffen :-)

2010-07-01 @ 22:08:53
URL: http://bigmarlin.blogg.se/
Postat av: Kristina

Så skönt att du får semester.Låter bra med Stockholm. Vi var iväg med sonen i fjol t Stockholm och det var så kul när han fick vara i centrum. Hittar du billiga hotell får du gärna tipsa för jag skulle vilja göra om den resan i år igen men det måste bli billigt.

Ha en skön sista dag på jobbet. Kram

2010-07-01 @ 22:25:20
Postat av: Inga-Britt

Hej vännen!

Jag unnar dig (er) verkligen semester efter denna händelserika vår, Det är bra att åka bort någonstans med barna. Jag har försökt att åka till Bl.a.Liseberg minst en gång om året. Nu talar de på att åka till London. det skulle vara kul. Trots att jag går så dåligt vill de ha mig med, det känns härligt.

Kram

2010-07-02 @ 00:03:53
Postat av: Daniel

Ja ner till sthlm med er!!



Inget att fundera på!!! Boka på!!!

2010-07-02 @ 07:11:21
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Anna

Hallo bruttan



Fy för migrän, har aldrig själv haft det regelbunde, det har kommit och gått genom åren, men några ordentliga attacker har jag haft. Minns en gång, jag hade haft ont hela dagen och låg mest, kunde inte röra mig, pojkarna var små då, tur att den dåvarande pappan var hemma. På kvällen när det lättat något gick jag i duschen, vilket jag inte skulle ha gjort, det slutade med att jag fick städa hela duschen från kräkorna!



Vi träffs när du hinner, stressa inte med det. Tänkte på vår sommarträff här för ett par veckor sedan och du har ju haft mycket att stå i med flytten, resor allt möjligt.



Just nu jobbar jag oxå jätte mycket. Vi jobbar ju 3-3 och blir skyldiga arbetsgivaren vissa timmar/år och 5 av arbetspassen måste vi göra på sommaren då vi inte själva har sem för att täcka upp och slippa ta in så mycket vick. Börjar min sem den 19/7 först!!! Huga sommarstuga men det går ju fort dit får man hoppas :))



Alltså bilderna från London var jätte härliga, de som var lite omgjorda var otroligt läckra. Klart ni ska ta er en tripp du och Carro, ni som båda älskar att fota, det skulle vara en upplevelse att få gå på fotografiska musséet. man måste ju ha lite öga för det där, mina bilder ser mest ut som en 8 åring varit i farten med kameran :)



Ha det gott så hörs vi

2010-07-02 @ 10:38:59
URL: http://wiccans.wordpress.com
Postat av: Em

Förstår precis vad du menar. När Egoina och jag gör något tillsammans utanför hemmet så kommunicerar vi på ett helt annat sätt. Inte så att det är fel hemma, men vi pratar om mer och andra saker om vi reser eller går ut och äter en middag. Ha en underbar semester, men jag hoppas vi hörs där emellan? KRAM

2010-07-02 @ 14:35:41
URL: http://egoinasmamma.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0