Glad midsommar på er allihopa...

Vaknade upp till en härlig dag. Klarblå himmel, strålande sol och dessutom är det midsommarafton idag! Wow, den kombinationen känns lite ovan!!

Strax ska vi iväg till kompisen Maria och hennes familj på en fikastund. För kvällen har vi inga speciella planer och det känns väldigt skönt. Har haft alltför många deadlines den här våren och försommaren så...

Jag har huvudet fullt med blogginlägg, men verkar ha svårt att få ner dem.. Förhoppningsvis så lossnar det, men jag är faktiskt inte särskilt stressad över det. Bloggen är inte högsta prioritet längre. Nu satsar jag mer på att vara ute i omgivningarna, greja på härhemma i lägenheten och umgås med familj & vänner. 

Sök gärna upp mig på Facebook (Pia Hagman), ja, om ni vill ståta med vilka ni är!!! :o) Jag har några bloggkompisar där redan och kontakten blir annorlunda. För även om det finns mycket skit på FB, så är den bra på många sätt och vis.

Kram till er alla och ha en underbar Midsommarafton!


Hyde Park, London

Kommentarer
Postat av: Kristina

gLAD MIDSOMMAR Vilket härligt träd. Visst är det underbart när solen skiner det är varmt o midsommar. Vad bra att ni inte har deadlines idag. Ser själv hur oerhört stressande mina tre veckors deadlines är o det känns faktiskt värre nu i sommar än i vintras. Kanske för att jag vill njuta av sommaren i år det hanns ju ej ifjol men verkar svårt i år oxå.

När kommer du o hälsar på? Stor midsommarkram Kristina

2010-06-25 @ 13:44:48
Postat av: Ama de casa

En riktigt glad midsommar till dig också!

Kram!

2010-06-25 @ 17:43:27
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Monica

Ha en riktigt skön midsommarafton nu och fortsätt att njuta av naturen. Bloggen måste ju inte komma i första hand...

Kram på dig!

2010-06-25 @ 18:15:37
URL: http://hassedotter.wordpress.com
Postat av: Unika

Glad midsommar!

2010-06-25 @ 20:48:52
URL: http://www.mammajag.blogspot.com
Postat av: Selma

Bloggen är något som jag ser som en ventil. Ett pys för tankar och ett kul sätt att lära känna folk. Ett måste får det inte bli.

2010-06-26 @ 10:47:17
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Bara Jag

Hoppas att midsommaraftonen blev till belåtenhet! Vi tog det också RIKTIGT - inte annat än god mat och liten vandring i mammas trädgård :-)

2010-06-26 @ 16:28:50
URL: http://myworldmytruth.blogg.se/
Postat av: Em

Hoppas du har haft en underbar midsommarafton! Att inte blogga så mycket tror jag är sunt, nu fick jag en liten försmak det senaste dygnet, se kommer jag att låta bli några dagar nu och då. Blir nog lite jobbigt.. ;)

2010-06-26 @ 16:38:03
URL: http://egoinasmamma.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0