Datormärkning...

Kikade in hos utomordentligt roliga Ketchupmamman och såg vad hon märkt sin dator med. Jag skrattade gott tills jag tittade på mitt tangentbord och såg följande:För här behövs det tydligen en rosa, väl synlig, positiv affirmation för att jag ska förstå att jag minsann är glad! ;o)
 

Kommentarer
Postat av: Em

Såna där saker har ingen effekt på mig, jag blir hemmablind efter ett par timmar och sen ser jag det inte längre. Egentligen ser jag inget alls.. :D LJUD påverkar mig, så kanske jag skulle haft sensorer som gjorde att det ibland spelades upp något som påminner mig om allt som är fantastisk. :D

2010-03-21 @ 14:31:09
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: litentanta

Oj.... jag har bara rester av grejor på min dator jag :-) Typ intorkad Pepsi...chokladklet... damm som torkat in i allt klet.... Jo, nu MÅSTE jag ta tag i det här med städningen även om solen skiner...2010-03-21 @ 14:41:02
URL: http://litentanta.blogg.se/
Postat av: Selma

Helt oprövat men jag blir blind för det mesta så jag vet inte om det skulle fungera.

2010-03-21 @ 14:47:13
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Kristina J

Det kan nog vara bra att bli påmind ibland, om inte annat kan jag tänka mig att man blir glad av att se den där lilla figuren. Som ringsignal på min mobil har jag "Ingen mår så bra som jag" med Fronda - tyckte att det behövs lite pepping emellanåt!

2010-03-21 @ 17:13:28
URL: http://mammispammis.se
Postat av: Britt

Är nog som Em och Selma blind för sånt efter någon timme. Grannen klistrade upp en Bamse-klisterlapp med texten "Glöm inte ljusen"...hjälpte det? Nej, jag höll hela tiden på att bränna ner lägenheten på grund av kvarglömda ljus som brann för fullt när jag lämnade lägenheten.

2010-03-21 @ 17:57:39
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0