Jag har visat min snälla sida idag...

Jag har nämligen bytt jord i mina krukväxter! På en skala 1-10, hur chockade tror ni mina växter är nu?? :o)
 
 

Nej, jag har inte bara fyra blommor! Jag har faktiskt hela elva stycken! :o) Den blommande växten, Clivian (??), har jag inte rört. Den har bara fått en liten skvätt vatten och den blommar som en galning! Eller är det sista dödsrycket??

Jag vet inte när jag sist bytte all jord(vi snackar nog åratal), men jag har iallafall tagit bort det översta lagret och satt dit ny fräsch jord en gång per år. Tanten är inte helt omänsklig! ;o) 

Den här stackaren var dock bortom all räddning, den åkte i soporna!


Ikväll(och faktiskt även på dagen) är det Kulturnatta på stan. Massor med musik och aktiviteter. Jag tackar väderguden för att det fortfarande är varmt och stundtals rätt soligt; allt blir så trist om det regnar. Tjejerna har varit nere på stan, men själv tog jag hand om växtligheten istället. Det är bra att få det gjort nu när man har en altan att hålla till på och slipper jorda ner lägenheten. 

Ikväll klockan sex är jag och maken bjudna över till grannen. Mycket mer vet vi inte. En utflyttningsmiddag kanske! Det känns lite vemodigt faktiskt; jag kommer att sakna dem! Men det är ju inte som om vi flyttar speciellt långt bort!! Hahahaha...

Kommentarer
Postat av: Selma

Vad snäll du varit med dina blommor.

2010-05-22 @ 16:28:38
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Em

Växterna behöver bara vänja sig, du har ju chockat de i dag. Sen kommer de att bli jätteglada när de upptäcker vad du har gjort. Grannarna blir kanske ÄNNU bättre vänner när ni flyttar. Ofta blir man mer duktiga på att bjuda in varann om avståndet är lite större. Ha en trevlig kväll i uppenbarligen trevligt sällskap!

2010-05-22 @ 16:53:30
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Em

Sv: Jag svarade dig under samma inlägg, brukar göra så när jag har seriösa inlägg. Ergo gör jag det inte så ofta. :D

2010-05-22 @ 17:43:12
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Gun

Vad duktig du är! Jag har två clivior. Den ena blommar nu och den andra är på gång. De blommar varje år, bara jag svälter dem lite och inte planterar om för tidigt. Som en överlevnadsinstinkt liksom.:)

2010-05-22 @ 18:23:54
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Jag snuddade vid tanken att göra nåt åt mina egna stackare i går, men det stannade där... Mor min erbjöd sig att förbarma sig över dom någon dag så vi får väl se vad som händer... Ibland rycker dom till och blommar lite vädjande för att jag ska se att det fortfarande finns lite liv i dom - tur att det inte finns någon Krukväxternas Rätt I Samhället, för då vore man väl anmäld för länge sen...;D

2010-05-23 @ 11:48:09
URL: http://fabulousforty.blogg.se/
Postat av: Em

Sv: Det är ju toppen! Jag menar när du gillar spikmatta och gärna bloggar om den oavsett, så är det bra när man får en. Samma som jag skriver om regnjacka, jag har faktisk letat på nätet om det finns någon som jag eventuellt kunde erbjuda reklam för i gengäld, men jag hittar ingen jag gillar. För så kan man faktisk göra, om man gör det på rätt sätt. Men när jag får erbjudanden om att blogga om barnkläder och jag inte har några barn i närheten så blir det bara fel. Bloggen vill jag mysa med ;) och om jag får en regnjacka kan jag fortsätta mysa, men att blogga om saker som för mig är ointressanta (just nu, man vet aldrig när/om det kommer barnbarn) blir helt fel. Ha en underbar söndag, kom i håg att det är en vilodag! :D KRAM

2010-05-23 @ 13:36:20
URL: http://egoinasmamma.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0