Kapa barret...

Vilket underbart väder att vakna till! Jag blir så glad och får sådan energi när det är högtryck ute. Hoppas det fortsätter vara på det här viset.

Idag har jag en klipptid. Mitt hår är alldeles för långt för att vara kort och jag är en sådan som aldrig kan boka in en ny tid samtidigt som jag klipper mig. Dessutom är det ju inte direkt billigt att gå till frisören :o(

Dottern blev jättefin i sina nya lockar och ibland saknar jag det. Det är så enkelt med permanentat hår. Blir man less är det ju bara att dra ihop det i en "slarvig" tofs! :o)

Nähäpp, dags att göra mig i ordning för att ta mig till jobbet. Ett jobb som jag, varje dag, är otroligt tacksam över att jag har. Det är också ett jobb som jag trivs otroligt med! I'm blessed!

Hoppas ni alla får en bra dag! C U!


© Carolina Hagman


Kommentarer
Postat av: litentanta

Solen sken ju så mycket här tidigt på morgonsidan, solen tittar gärna in "i" mina ögon nämligen =) men när jag klev upp så ser jag ju bara en massa moln...Härligt med jobb ja, bra att du trivs och vet du vad, en av dotterns jobbarkompisar ska visst också på en sån cykelfest på Haga, vilket krångel ;-)!Kram!

2010-05-20 @ 09:09:04
URL: http://litentanta.blogg.se/
Postat av: Bara Jag

Man kan inte annat än le när man ser solen och hör fåglarna!!Vad jobbar du med? Det står kanske nämnt någonstans men jag frågar ändå :-)

2010-05-20 @ 10:14:08
URL: http://myworldmytruth.blogg.se/
Postat av: Selma

Problemet med mitt hår att är att det kommer så hastigt att det blir för långt. Jag lägger mig på kvällen med en ok frisyr och vaknar på morgonen och kan inte se ut genom luggen.

2010-05-20 @ 10:28:50
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Em

Det betyder otroligt mycket att man trivs på jobbet. När det gäller hår, jag hade jättetjockt hår innan (har tappat extremt mycket av någon konstig anledning) och kunde bara tvätta det och skaka det på plats. Numera är det fön och hårprodukter etc, jobbigt. Hoppas det kommer på mode med småkrulligt snart, då permanentar jag mig. :D

2010-05-20 @ 16:10:31
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Gun

Det är så skönt att klippa sig när man har väntat för länge, och det brukar kännas som det lättar flera kilo. Tyvärr är det sällan någon som märker att jag är nyklippt, trots att jag brukar låta frissan ta flera centimeter, men det är väl så när man är långhårig kanske.

2010-05-20 @ 18:51:04
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: anna

Gott att bli klippt!Du, jag vill hemskt gärna prata med dig. Det är en grej som gäller jobbet som oroar mig...Du kan väl ringa om du har tid??

Kram

2010-05-20 @ 19:44:52
URL: http://annabackhouse.blogg.se/
Postat av: Kristina

Härligt att få ha ett jobb och härligt att få ha ett där man trivs. Jag kan verkligen sakna bådadera och att få ha arbetskamrater o gemenskap. Du är att lyckönska. Kram

2010-05-20 @ 21:43:11
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Dansbandsfrun

Va härligt att du trivs! Det ska man va jättetacksam för i dagens läge.

Snyggt med korta fräscha frisyrer!

2010-05-20 @ 22:49:34
URL: http://dansbandsfrun.bloggplatsen.se
Postat av: Em

Sv: Jag hänger gärna med till London. ;) Jag bryr mig inte heller, men jag irriterar mig över kyrkans inställning och hanterande av frågan. De följer ritualer och traditioner på andra plan som inte är uppdaterade till dagens samhälle, så jag förstår inte varför de blandar in jämställdhet i just denna frågan. Dessutom tycker jag inte det har med saken att göra, för mig är det mer som att man byter från att i första hand ha sin pappa som mansfiguren i ens liv till att i första hand prioritera sin man. Män kunde gärna följas upp till altaret av sin mamma utan att någon hade tjafsat om jämställdhet. Jag vill också till London!! :D

2010-05-21 @ 14:31:37
URL: http://egoinasmamma.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0