Kompisdag...

Åh, det är visst fler än jag som inte är så där värst taggade att tälta(ang "Tält"-inlägget igår)!

Idag har varit en dag av betydligt mindre värk än de två tidigare. Det tackar jag för!

Började min "kompisdag" med att jag och Carinne satt och surrade lite på framsidan. Jag kommer att sakna henne, men jag flyttar ju inte till världens ände så... :o) Senare på förmiddagen ringde vännen Kattis och det blev ett långt och intressant samtal. På eftermiddagen kom Maria förbi och vi pratade allt "mellan himmel och jord" i nästan två timmar. Mmm, en trevlig dag!! Vänner är oslagbara!

Nu har jag två dagars jobb framför mig och sedan är jag ledig ända fram till nästa fredag. Eller ledig och ledig.. att fixa till lägenheten och packa upp allt är nog inte att "vara ledig"!!! ;o) Min mamma kommer ner hit i morgon, så hon blir, som alltid, en stor hjälp.

Åkte iväg med Johanna och valde ut tapeterna till hennes rum och köket. På fredag blir det Carro som får följa med och då ska det väljas tapeter till hennes rum och till vardagsrummet. Det är tur att vi får hjälp av minst tre personer när dessa tapeter ska upp. Annars vore nog nacken kaputt för evig tid..

Det ska bli så himla roligt att få nytt i alla rum innan vi flyttar in. Det ska inte finnas en enda grej i lägenheten som "bara ska vara där tillfälligt", för just det där tillfälliga tenderar att bli flera år!!! Nej, ordning och reda från första stund är vad som gäller! ;o)

Vardagsrummet minskar i volym i takt med att kartongerna blir fler och fler. Det är så skönt att vi inte har någon stress utan kan köra iväg kartongerna till lägenheten under några kvällar, packa upp dem, åka tillbaka hit och fylla på dem. Så, kanske klarar vi oss på ca 45 kartonger!

Nu ska jag lägga mig en stund på spikmattan, sova gott hela natten, vakna pigg och smärtfri i morgon bitti. Ja, så är min plan i allafall. Håll tummarna för att det blir så!

Sweet dreams!!

Kommentarer
Postat av: puzzelkvinnan

Det är så härligt med goda vänner,eller hur.

Tänk att man kan surra så mycket ,som man gör.Det tar aldrig slut.......jag håller en tumme kussen....sov gott.......

2010-05-26 @ 22:21:41
URL: http://puzzelkvinnan.blogg.se.
Postat av: Bara Jag

Flytta kan vara rätt kul när man kan ta det lite piano - att flytta under stress är en plåga! Jag hoppas verkligen att du får sova gott efter en underbar dag i goda vänners lag!Kram!

2010-05-26 @ 23:33:24
URL: http://myworldmytruth.blogg.se/
Postat av: Selma

Jag hatar dessa i-väntan-på-lösningar. Ibland känns det som om alldeles för mycket i livet väntat.

2010-05-27 @ 10:22:03
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Cina

Vänner är guld! Så himla skönt att ha renoverat innan inflyttningen, håller fullständigt med dig, de där tillfälliga lösningarna tenderar att bli kvar for ever! Hoppas din plan höll!

Kram!

2010-05-27 @ 16:03:17
URL: http://cinaslada.blogspot.com/
Postat av: Em

Jag har upplevd det två gånger, att allt var fix färdigt när jag flyttade in. Senast den lägenheten jag bor i nu. Det är jätteskönt! Hoppas att de blir piggare och slipper ha ont nu! KRAM

2010-05-27 @ 16:22:31
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Gun

Vad kul att få allt nytt och färdigt innan ni flyttar in! Var rädd om dig bara, så du inte sliter ut dig.:)

2010-05-27 @ 18:11:43
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Gun

Sv: Vad gulligt sagt. Tack.:) Kram

2010-05-27 @ 18:13:06
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Anonym

hoppas verkligen på smärtfritt!!!

2010-05-27 @ 22:22:41
URL: http://kvinnanmedkoftan.blogspot.com/
Postat av: Kristina

Vad bra att ni har vänner som kan hjälpa er och vad skönt att slippa stressa och ta det undan för undan. Ser fram emot när allt är över och vi kan ses. Det ska bli så kul.Hoppas o ber att din nacke ska hålla och att du kan vara förståndig Kram

2010-05-27 @ 22:36:43
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Åsa

Åh, va skönt att få det tapetserat innan ni flyttar in! Håller verkligen med om de "tillfälliga" grejerna, de blir liksom aldrig tillfälliga så så täntke vi också. INgenting som vi inte faktiskt vill ha får komma in i nya lägenheten.Jag tror absolut att ni klarar er med 45 kartonger om ni packar upp och fyller på!

2010-05-28 @ 19:37:27
URL: http://asonet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0