Destination Umeå...

I går kväll träffade jag tre tjejer som jag gått i grundskolan med. En av dem hade jag inte sett på drygt 17 år! Och jag tackar Facebook för att vi återfick kontakten!

Det blev en toppenkväll med massor av prat, gamla minnen och om vad som händer i våra liv just nu. Vin, cider och massor av ost & kex. Många glada skratt blev det också.

Så, tack tjejer för den härliga avslutningen på min vecka i byn.(Av hudfärgen att döma så har en av oss uppenbarligen varit någon annanstans (läs Thailand) än i Sverige de senaste veckorna!! Gissa vem?!)

Japp, det var alltså avslutningen på ledigheten. I förmiddags hoppade jag på bussen med destination Umeå. Åtta timmars resande, inkl en timmes väntetid i Luleå, innan jag var framme. Puh!! Men skönt att komma hem redan idag. Att få somna och veta att det är söndag i morgon.

I morgon blir det adventspyntning. Ja, om jag hittar kartongen det vill säga! Men den är väl "någonstans" i förrådet!!

Hoppas få tid till en rundtur hos er i morgon. Misstänker att jag ligger väldigt efter bland inläggen hos er! Hahaha.. Men det har också varit skönt att inte sitta vid datorn så mycket under veckan hos mamma. Har prioriterat andra saker då.
Kommentarer
Postat av: Kristina

Välkommen åter. Du är saknad både i cybervärlden och IRL. Så kul att du haft det bra. Vi sjunger kl 11 i morgon om du är sugen på adventsstämning, även om det ej blir lika mkt som ikväll Kram

2010-11-27 @ 23:54:44
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Britt

Klart du ska prioritera mamma, släkten och barndomskamraterna när du åkt så långt. Vi finns ju alltid här.

2010-11-28 @ 00:01:05
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser
Postat av: Gun

Vad roligt! Ja, på så sätt är ju facebook jättebra, annars har jag ännu lite svårt för att tycka det är kul.

2010-11-28 @ 09:39:17
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Marie

Välkommen hem

2010-11-28 @ 10:01:36
Postat av: litentanta

Det var inget vidare väder att åka buss i misstänker jag, njuter av den klara himlen i dag och känner mig ganska lätt om hjärtat. Såna söndagar är härliga, tack för dina gratulationer också, skönt med en liten "oros-paus" såhär mitt i allt =)

2010-11-28 @ 13:09:10
URL: http://litentanta.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Vad mysigt! Och ja, visst är det bra med Facebook :)

2010-11-28 @ 13:36:45
URL: http://whattowear.blogg.se/
Postat av: Svorskan

När du lägger ut dina vinterbilder så blir jag så avundsjuk. Jag har mer lust på en vecka med riktigt vinterväder, gärna på fjället, framför en vecka söderut. Detta trots att jag inte alls är duktig på att åka skidor och inte gillar jag det så värst mycket heller. :DHoppas du har en lugn och skönt söndag!

2010-11-28 @ 15:51:53
URL: http://svorskan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0