Man tror inte att det är sant!!!

Läs detta innan du avger din röst på söndag.

Det blir definitivt en röst av solidaritet från min sida det här valet! För så här får man fan inte behandla människor!!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

ja, visst blir man skogstokig!!!!

2010-09-17 @ 20:57:14
URL: http://kvinnanmedkoftan.blogspot.com/
Postat av: Mamma J

Det är faktiskt så man blir mörkrädd...Jag funderar dock på om det är politiken som gör att det blir så här eller om det inte är ett helt sjukt system där Försäkringskassan är kung över försäkringsbolag och gudvetallt och dessutom har rätten att granska sina egna beslut, att ta in egna läkare som gör andra bedömningar än överläkare och andra.funderar vidare Fast jaaa, det är ju någon som har bestämt att Försäkringskassan har fått den makten.Däremot så tror jag inte att det är just de här politikerna. Historier i stil med denna har man ju hört tidigare (d v s även under annan regering), även om detta var i grövsta laget.Jag blir inte klok på detta, och förstår så väl de som ligger kvar på sofflocket. Jag kommer inte att ligga där, för jag vill verkligen rösta - men jag har svårt att bestämma mig. Så är det.

2010-09-17 @ 21:10:27
URL: http://mammanj.blogspot.com
Postat av: Gun

Det är inte klokt det där! (jag läste det tidigare idag) Fruktansvärt är vad det är. Hur kan man behandla människor så? Och så klart det är de nya reglernas fel. Det är jag helt övertygad om..

2010-09-17 @ 21:25:23
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: litentanta

Mamma J, det är ju nu så att fk agerar utifrån lagar och förordningar som är beslutade i riksdagen. Hur mycket jag än kan gråta över allt som händer, inlusive några handläggare (?) som inte alls sitter på rätt ställe, så är det UPPÅT vi måste ropa för att få en ändring i systemet. Nu har ju dock protesterna haglat sedan 2008 så det här är inga "nya" saker för oss som hängt med i just de här frågorna.Samtidigt som det är fantastiskt att någon ÄNTLIGEN nådde fram, och det så kraftigt, är underbart, men ni får inte glömma alla andra som hamnat helt galet i livet pga utförsäkringarna. Annika, Emelie som skriver bloggen´s mamma har ju en ovanlig diagnos, hon kan också "visa upp" sitt handikapp vilket gör att hennes trovärdighet ökar. Absolut inte inför fk för de agerar utifrån sina regler och förordningar, men inför den stora massan, folket, Sverige, så blir det så konkret, akut, SANT!En undersökning gjord på Resurs http://resurs.ning.com visade på att hela 4,8 % av de utförsäkrade där har gjort självmordsförsök. En horribel siffra när man jämför med den ynkliga 3 % av utförsäkrade som har kommit sig tillbaka till den ordinarie arbetsmarknaden...Finns ingen prickfri politiker eller perfekt regering, men att ta 12 miljarder från en sjukförsäkring och använda de pengarna till skattesänkningar känns lite magstarkt ändå?(ska inte mata politik, f´låt , bara uppe i

varv, snart blir det lugna puckar och bara

tyst...haha, eller kanske inte ;-) )Ta hand om dig!

2010-09-18 @ 01:28:32
URL: http://lite
Postat av: Elisabeth

Min röst är solidarisk och så kommer den att förbli.

2010-09-18 @ 02:14:23
URL: http://mammaamu.blogg.se/
Postat av: sara - Glitterögon

Jag skrev det nyss och skriver det igen: Medmänsklighet - för HELA Sverige!

2010-09-18 @ 09:28:55
URL: http://glitterogon.wordpress.com
Postat av: Ia

Ja, var mina sympatier ligger vet Du redan vill jag minnas och helst vill jag inte läsa sånt här för jag blir så arg så jag håller på att spricka!!!!

2010-09-18 @ 10:38:38
URL: http://kajsalisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0