Ingen vidare dag...

Klev upp och gick rundan med Bessie. Tog cykeln till stan och sedan trapporna upp på jobbet. Ungefär där och då tog orken slut.

Dessutom får jag fortfarande hostattacker och det är ju inte så lämpligt i mitt jobb som innefattar en hel del talande i telefon. Jag har fruktansvärt ont i ryggen just också.. Eller egentligen överallt där det finns revben liksom. Det är nog allt hostande som är orsaken. 

Efter en timme på jobbet åkte jag hem och vid lunchtid blev jag uppringd av läkaren på Citymottagningen. Han sjukskrev mig veckan ut och bad mig komma in på fredag om jag inte blivit bättre. Visst har jag sagt att jag gillar dem som jobbar där på Citymottagningen! :o)

Johanna är inte heller pigg än. Så vi sover och glor på tv. Försöker gå ut med Bessie på korta promenader, både för hundens skull, men också för att vi själva ska få frisk luft.

Men en kul sak har hänt. Carro har fått sin värdfamilj nu. De bor i Logan, Ohio. Det ska bli så kul att ta kontakt med dem och få lite koll på dem innan hon åker över den 9 augusti. Fattar ni? Det är ju snart ju! Usch, tårarna bränner bakom ögonlocken bara jag tänker på det, samtidigt som jag självklart vill att hon ska åka. Snacka om schizo! :o)




Kommentarer
Postat av: Gun

Stackars dig, jag har hostat sönder revben en gång och vet hur ont det gör!

Men roligt att ni fått en värdfamilj till Carro. Klart det blir jobbigt när hon åker, men det kommer bli en fantastisk upplevelse för henne, och tiden går så fort dessutom.

2011-04-26 @ 22:14:51
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Selma

Det där med barn som ger sig ut i världen är i sanning kluvet.

2011-04-26 @ 22:40:23
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Kristina

stackars dig låter inte kul. Krya på dig kramar från gnällande jag på andra sidan stan

2011-04-26 @ 23:18:00
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Bara Jag

Det blev minsann en tuff omgång för er! Krya på er - hoppas att det går åt rätt håll i alla fall...

Kram!

2011-04-27 @ 08:54:30
URL: http://blogg.rhode.se
Postat av: Dom kallar mig Yngve

SVAR: En av sakerna är ju att jag är jättenervös inför att påbörja behandling, det kommer att bli en omställning och en kamp utan dess like, men det som framför allt oroar mig just nu är det faktum att jag befinner mig i en helt galen ekonomisk kris och dessutom snart står utan bostad.

2011-04-27 @ 15:15:52
URL: http://antipod.blogg.se/
Postat av: Åsa

Fy vilken jobbig sjuka, nu måste ni ju få bli friska snart.



Sv: ja , så är det ju, att det alltid är folk som inte är amatörer med. Det blev bara så påtagligt den här gången när det var själva ledaren som var fusket. Jag är iaf glad över att de inte vann!

2011-04-27 @ 21:01:52
URL: http://asonet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0