Sjukstuga Hagmans...

Här händer inte så mycket utöver att vi hostar ikapp med varandra och febern går upp och ner. Carro, som nu tillfrisknat från sin lunginflammation, flydde fältet idag. Hon sitter just nu på bussen norrut med destination Hakkas och mormor. Klokt beslut, tror jag. Man är ju lite känslig efter att ha ätit penicillin och att vara kvar här skulle nog riskera att hon blir sjuk igen. Vi tror nämligen att våra "smittor" kommer från olika källor, liksom! Idag är sista dagen med penicillin så hon borde klara bussresan även om folk skulle vara sjuka på den. Håller tummarna för det; hon har haft det nog jobbigt de sista veckorna!

Vi andra hoppas på att tillfriska snabbt så även vi kan åka upp till mamma. Men, mamma har nog jobbigt med luftrören(astma och allergi) så vi måste vara friska innan vi åker dit. Vi vill verkligen inte riskera att smitta henne.

I övrigt så verkar det storma ute idag. Därför kändes det lite märkligt att se en kille stå på parkeringen till Hagaskolan med en lövblås i handen! Han blåste för att få löven att hamna i en hög, men sedan kom den naturliga blåsten och spred ut löven igen! Det kändes lite som när Pippi vattnade sina blommor i ösregn :o)

Nu en hutt hostmedicin och sedan en kopp te med en klick eucaluptushonung i.










Kommentarer
Postat av: Åsa

Fy, hoppas på att ni tillfrisknar snart!



Sv: Eller hur! problemet är ju att jag har försökt! Jag har försökt, oskar har försökt och andra av oskars kompisar har försökt fråga VARFÖR bröllopet ställdes in. Det enda han säger är att hon fick kalla fötter och ångrade sig (jag tror honom INTE). Men en bebis på det blir nog finemang...

2011-04-18 @ 21:00:05
URL: http://asonet.blogg.se/
Postat av: Mamma J

Stackare, krya på er!!!!

2011-04-18 @ 21:53:38
URL: http://mammanj,blogspot.com
Postat av: Kristina

Men så tråkigt att ni blivit så dåliga. Det är en vedervärdig hosta som går maken håller på att hosta ut lungorna. Hoppas jag slipper. Krya på er. Drick varmt kram

2011-04-18 @ 22:10:22
URL: http://ruach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0