Halsont och irritation...

Maken däckade igår och han får alltid en fruktansvärd hosta då han blir förkyld. Själv vaknade jag i morse med värsta halsontet. Attans också, jag som trodde att jag skulle klara mig. Att jobba gick bra, men jag känner nu att det blir värre och värre. Hostan är i antågande, jag fasar! Ni som är rökare vet vad jag snackar om! Det stavas s.l.e.m! :( Det börjar bli dags att lägga av med skiten! Eller hur?! ;o)

När jag kom hem så kom jag på att jag hade bokat tvättstugan från klockan fem! Så det var bara att börja sortera tvätten och få det bortgjort. Jag hade bara tre omgångar tvätt så jag tänkte att "det här går ju fort och smidigt". Men icke, sa Nicke! Körde de första två maskinerna och när jag kom ner i tvättstugan för att hänga upp allt, ja då har ena maskinen inte centrifugerat tvätten. Jag snabbspolade programmet och körde endast centrifugering, men det funkade inte. Det slutade med att jag fick vrida ur det iskalla vattnet ur varenda plagg.

Strulet gav verkligen mig en hint om hur kvinnorna hade det förr. När de inte hade tvättmaskin utan tvättade kläderna i den iskalla bäcken. Fy tusan, så bra vi har det nuförtiden! Fick till slut kläderna torra och lagda i skåpen, även om vissa(ocentrifugerade!!!) plagg hänger på tork här lägenheten. Skönt!

Nu går mina ögon i kors. Det är lika bra att stänga ner datorn, lägga sig och hoppas på att vara pigg och kry i morgon.


Taget februari 2011.




Kommentarer
Postat av: Åsa

Ja, visst har man det bra ändå med alla bekvämligheter. Ändå gnäller jag varje gång jag måste göra just tvätten, det är den absolut tråkigaste hushållssysslan jag vet!

2011-04-16 @ 10:04:40
URL: http://asonet.blogg.se/
Postat av: Svorskan

Jag kan knappt komma ihåg när jag senast var förkyld, men det är jobbigt. Man är sjuk, men på gränsen på att inte vara tillräckligt sjuk för att tillåta sig att inte göra ett dugg. Krya på er!!



God morgon! :D

2011-04-16 @ 10:17:15
URL: http://svorskan.se
Postat av: Bara Jag

Att höra berättelser om hur vardagen tedde sig för kvinnorna bara för 70 år sedan gör att man blir gråtfärdig av tacksamhet!!



Sv. Socionomprogrammet finns här i Övik - de övriga två (som jag prioriterat högre) ska jag läsa i Umeå - alltså blir det att pendla varje dag.... Känns nervöst om det blir så - hur ska det fungera? Men med vilja går det mesta ;-)



Kram!

2011-04-16 @ 10:23:35
URL: http://blogg.rhode.se
Postat av: Ylva

åh, vad jobbigt när tvättmaskinen krånglar!

2011-04-16 @ 16:20:09
URL: http://yfronten.blogg.se/
Postat av: Britt

Barnen på förskolan och många av kollegorna däckade i veckan i hög feber och otäck hosta. Jag är än så länge opåverkad.

2011-04-16 @ 20:39:25
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0