Första arbetsdagen...

Puh! Så var första arbetsdagen efter semestern gjord. Och det blev verkligen ingen mjukstart utan full fart direkt. Nåja, hellre det än att sitta och rulla tummarna. Tiden går ju skitsakta då! :)

Jag har rest så mycket i sommar. Jag har sett många nya ställen, mött nya människor, fått träffa släkten, myst med mamma och tagit det årliga badet i älven.. Och vädret har varit kanonbra! Så.. vad mer har man kunnat önska sig? Självklart ett par veckor till av ledighet.. inte skulle jag tacka nej till det. Men jag har ju faktiskt en Greklandsresa att minnas också. Så, det kändes faktiskt helt okej att börja jobba idag.


När det träningen på Medley(badhuset) börjar jag surna till ordentligt nu. Bokade in mig på Body Combat(som för första gången på länge stod med i schemat igen) till ikväll, men på eftermiddagen fick jag det, numera, sedvanliga sms:et om att de inte har någon instruktör. "Tyvärr", skriver de. Hur f-n, rent ut sagt, kan man sätta upp något på schemat om man inte har instruktörer till det??? I morgon är det tänkt att jag ska dansa zumba. De som tror att jag gör det i morgon, räck upp en hand!!! :/Idag har jag tänkt och bett för min fina vän Kristina. Hon opererades nämligen idag. För cancer. För denna fruktansvärda, förgörande sjukdom. De här blommorna är till henne! <3

Kommentarer
Postat av: krulli

Det är ett antiklimax när semestern är slut. Man skulle ju göra ALLT när man var ledig!SVAR: Ja, för dig handlar det om hundralappar, för de som redan hade enorma månadslöner kan det handla om tiotals tusenlappar - varje månad....

Man måste sko sig när man kan antar jag.

2011-08-03 @ 02:52:16
URL: http://krulli.se
Postat av: Kristina

tack Pia för de fina blommorna. Nu hoppas ajg att det var fjärde gången gillt och inte blir ngr fler ca operationer. Förlåt om jag ej var så trevlig i telefon, men smärtan suger musten ur mig.Kram vännen

2011-08-04 @ 00:08:18
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Gun

Åh vad jobbigt, hoppas det går bra för Kristina.

2011-08-04 @ 00:26:46
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Jag håller också tummarna för Kristina!Verkar som du har haft en underbar semester även - som oftast - underbart är kort.

:-)

2011-08-04 @ 10:49:41
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Marie-Louise

Hoppas det gått och går bra för din väninna. Cancer är en så otäck sjukdom :( Kram

2011-08-05 @ 21:09:44
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Britt

Har också återgått till arbete efter en 5 ½ vecka semester. Började på torsdag och arbetade fredag med sedan ledig igen! Lite mjukstart. Skönt att du är nöjd med din semester...det är jag med.Hoppas allt blir bra nu för din vän Kristina efter denna operation. Cancer är en överjävlig sjukdom.sv: Jag hade snattat en tröja på Tempo som jag sedan tänkt lämna tillbaka för att få pengar att köpa öl för...jag kom inte så långt. Inte en av mina smartaste idéer. Tur man växer till sig och blir klokare.

2011-08-06 @ 20:29:36
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/
Postat av: Britt

sv: Det var många intressanta utställningar på gång. "Den osynlige kinesen", de omdiskuterade nakenbilderna av Robert Mapplethorpe, Eleanor Coppolas fotografier och höbalar med meddelanden från oss besökare, Jacqueline Hellmanns bilder på sin vän under hennes destruktiva kamp mot ätstörningar och själstympnig som är oerhört stark, bilder på vackra nordiska modeller och mycket mycket annat.

2011-08-06 @ 20:56:58
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/
Postat av: Svorskan

Jag håller upp en hand! Och så skickar även jag goda tankar till Kristina. Det spelar ingen roll om man inte känner varann, jag är övertygad om att goda energier gör gott ändå. :)

2011-08-06 @ 21:05:29
URL: http://svorskan.se
Postat av: Zarah

Du har redan hunnit arbeta en vecka... då känns det förmodligen gammalt och vant igen.

2011-08-06 @ 21:46:49
URL: http://verandan.svenskablogg.se/
Postat av: Ia

På ett sätt tycker jag att det känns rätt skönt när rutinerna kommer igång igen och sen kan jag känna att det är mysigt när hösten kommer och man får kura ihop sig igen och sitta och längta efter nästa sommar när ljuset kommer åter!!!!!Hoppas att allt går bra för Din vän <3

2011-08-07 @ 09:08:25
URL: http://kajsalisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0