Arga lappen...

Jag börjar förstå dem som skriver s k "arga lappar" i tvättstugor runt om i landet. Hur svårt ska det vara att byta påse i soptunnan, kasta sina tomma tvätt- och sköljmedelsförpackningar, sopa golvet och torka ur tvättmedelslådan?? Uppenbarligen väldigt svårt! *grrrr*



Om det bara vore någon enstaka gång som det såg ut så här när jag kom ner till tvättstugan, så fine! Men tyvärr är det mer en regel än ett undantag och jag är nu riktigt irriterad.

Jag avböjer mig alla kommentarer av typen "det är bara vänja dig", "så är det när man bor i lägenhet" och "hahaha, har bara väntat på detta!". Det räcker för tillfället nämligen med irritationen på de boende i det här huset! ;o)

Kommentarer
Postat av: Agneta

du faller kanske ner i samma arga-lapp-träsk som jag har gjort för även här ser det ut så och inte att förglömma soprummet...hu! Jag som är ganska lugn o timid i vanliga fall har börjat att ta foto o sätta upp arga-lappar..undertecknade med mitt namn för usch vad jag är trött på "vuxna" människor som inte har hyfs!

2011-01-07 @ 21:12:25
URL: http://bigmarlin.blogg.se/
Postat av: imse

Tycker absolut att du ska sätta upp en STOR lapp!



Kram

2011-01-07 @ 21:15:30
URL: http://zvammel.blogspot.com
Postat av: Kristina

nej fy för äckliga tvättstugor .Förstår att du reagerade. Kram

2011-01-07 @ 21:44:52
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Marie-Louise

Nej fy för dessa tvättstugor. Så där ser vår tvättstuga också ut och till på köpet är det alltid någon som lyckas sno åt sig fler maskiner än vad man borde och ska göra :( jag blir verkligen förbannad. Jag förstår varenda argalappen med tvättstugetema.

Detta har gjort att jag tvättar nästan alltid hemma nu för tiden, tyvärr. För det tar tid, plats och kostar el :( Men jag var så förbannad varje gång jag vart i tvättstugan att jag fick nog...

2011-01-07 @ 21:50:17
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Kristina

Usch ja, tror nästan aldrig jag har bott i ett hus där det funkat bra med tvättstugan - och då kan jag säga att jag bott i många olika hyres- och bostadsrättslägenheter.

2011-01-07 @ 22:22:42
URL: http://mammispammis.se
Postat av: Monica

Det var just pga sådana här tvättstugor som jag köpte min tvättmaskin och det har jag ännu inte ångrat!

Visst är det märkligt att vuxna(?) människor inte kan städa efter sig, kan undra om det är lika grisigt i deras hem också?

2011-01-07 @ 23:05:38
URL: http://hassedotter.wordpress.com
Postat av: Britt

Vad tråkigt. Jag har alltid haft turen att bo i hus med fina tvättstugor...trots att jag ibland bott i områden med knarkare och annat löst folk...men det kanske är just de som har bra ordning.



I huset jag bor i nu är det så klininskt rent i tvättstugan så man törs inte annat än att hålla det superent när man använt den. Det är renare där än i min lägenhet. ;D

2011-01-08 @ 00:22:15
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser
Postat av: litentanta

Har också bott på några "sämre" områden...(det lät drygt, missförstå mig rätt nu) där lite ludd och allmänt skrot var småsaker jämfört med hur toaletterna har sett ut.... När människor rent seriöst jobbat på hur mycket man kan grisa ner, vi talar helskruvad placering av avföring och liknande :O då blir man smått vansinnig...



Här på Marieberg har jag egen tvättmaskin o torkskåp i lägenheten, alla tre jag bott i, och även om man får betala en slant för det hela så är det helt klart värt det. Alltid ledigt (hmmm, om inte dottern är i tvättartagen) och ingen som tjuvar tvättmedel :)



2011-01-08 @ 10:43:16
URL: http://litentanta.blogg.se/
Postat av: Ia

Vill Du veta hur jag löst detta problem?????



Jag har gett Blivande in uppdrag att tvätta ;)

2011-01-08 @ 12:11:36
URL: http://kajsalisa.blogg.se/
Postat av: Selma

Jag gav upp och skaffade tvättmaskin till lägenheten. Jag kunde liksom inte vänja mig vid att mina kläder skulle åka i samma maskin som lortaktiga grannens.

2011-01-08 @ 21:47:05
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Bara Jag

Problemet blir att hitta på en arg lapp som inte redan är skriven? gäller att tänk "outside the box" för att vara originell :-)



Kram!

2011-01-10 @ 13:33:00
URL: http://blogg.rhode.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0