Lägg av!!!

Hur kan en man, som förgripit och ofredat 47 barn, endast få två års fängelse och utvisning som straff? Den domen är ju f-n ett skämt! :(


Kommentarer
Postat av: Maria

Håller med dig om att det är fruktansvärt. Men utvisning kan vara ett väldigt hårt straff beroende på vilket land han kommer ifrån. Han kanske riskerar att bli dödat så fort han går av planet. Vissa länder är ju såna och då blir straffet desto hårdare.

Kramkram

2011-07-27 @ 16:00:39
URL: http://virripannan.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Det är skandal!

2011-07-27 @ 17:08:47
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Ulrika

Å ena sidan är det hemskt att få så lite straff för en sån sak. Men å andra sidan så vill jag inte betala mer för honom. Fängelset är inte gratis, sen ska han ju betala en halv mille till barnen i skadestånd o det lär han ju inte göra så då får de pengar via Brottsoffernämnden (tror jag det heter). Så vi skattebetalare får betala rätt mycket för hans agerande. Att hålla kvar honom för att straffa honom känns inte så lockande då...

2011-07-27 @ 22:24:29
Postat av: Dom kallar mig Yngve

Ja, vad i helvete! Och så dömer man en femtonårig pojke till samhällstjänst för att han har haft sex med sin helt frivilliga trettonåriga flickvän (som dessutom vittnade till sin pojkväns fördel)



Rättssystemet känns inte så jävla rätt alla gånger...

2011-07-28 @ 02:48:58
URL: http://antipod.blogg.se/
Postat av: Svorskan

Jag är inte insatt i saken, jag har nog inte fått med mig så mycket svenska nyheter på sistone, men det låter helt upp åt väggarna!

Sv: Om jag inte har helt fel så skrev Carl Bildt i sin blogg i fredags: "I kväll är vi alla norrmän" eller något liknande (jag är inte så bra på att komma ihåg ordagrant). Så han var tidigare ute än Reinfelt verkar det som. Oavsett, jag tror det var svårt för många statsråd utanför Norge att uttala sig förrän man vet lite mer. När Gro Harlem Bruntland var statsminister så hände det något, plötsligt hade man en statsminister som var passionerad och kunde bli rätt arg i diskussioner. Hon kunde också visa när hon var ledsen och hon grät öppet om hon kände för det. Jag tror hon påverkade både politiker och kungahuset positivt till att våga vara inte bara offentliga personer, men även medmänniskor.

2011-07-28 @ 19:01:57
URL: http://svorskan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0