Ooops, hur tänkte de här???

Grannarna firar visst någons födelsedag. Troligen är det lill-tjejen i familjen som fyller år då det fanns en tom trehjulingskartong utanför deras dörr i trapphuset.

Men, man undrar ju hur de tänkte när de arrangerade ballongerna som de fäst på ytterdörren. Eller är det bara jag som har snuskig fantasi??!! ;o)



Idag har jag och Agge delat ett loppisbord på Ersboda FH. Här är alla mina grejer. Inte så mycket som det brukar vara, jag rensade nog väldigt bra vid flytten i somras.

Men idag var ingen bra dag för att ha loppis. För idag gick Vasaloppet och 5-milen och folkströmningen uteblev. Men, trots detta så inbringade dagen drygt 500 kronor i vinst. Det var både förvånande och glädjande!! :o)

När jag gick ut och rökte så förvånades jag över en sak. Tiotals fimpar låg utspridda på marken nedanför en askkopp. Hur jäkla lata kan människor vara egentligen? Grrrr...


Den här veckan har jag tränat skitdåligt och det känns faktiskt i kroppen. Känner mig rastlös och har mer ont i kroppen på mornarna. Så nu till veckan blir det nya, friska tag! Jag längtar till tisdag, då jag och Johanna ska testa Zumba för första gången. Spännande!!

Nu är det strax dags för Bones så.. Ha en fortsatt skön söndag allihopa!!

Kommentarer
Postat av: Britt

Hahaha tror inte det har lika snuskig fantasi som jag i allafall.

2011-03-06 @ 20:31:19
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser
Postat av: Gun

Hahaha, är du säker på att det är barnkalas?



Kul att försäljningen gick bra trots allt. Ha en skön söndagkväll du också.

2011-03-06 @ 20:35:38
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Svorskan

Hahaha! Håller med Britt, ja om HENNES fantasi alltså. :D

Sv: Jag har fått låna en kamera av Janne och skall testa. Jag ser ju på en gång hur mycket lättare det är att ta bra bilder, men så snart det blir lite varmare ute skall jag prova mig fram med inställningar etc. Det blir nog en "riktig" kamera efter hand till mig också.

2011-03-06 @ 20:36:05
URL: http://svorskan.se
Postat av: Dom kallar mig Yngve

HAHAHAHAHAHA

2011-03-06 @ 22:06:55
URL: http://antipod.blogg.se/
Postat av: Mia systeryster

Hahaha, ÄR det verkligen ett barnkalas?;)

500 kr i vinst är ju alltid en vinst i allafall=D

2011-03-06 @ 22:21:25
URL: http://systerystersdagbok.blogg.se/
Postat av: Kristina

Kul att det gick med vinst. Blir lite avis på dig som kan träna. Nu är det så halt att jag inte ens kan gå till bilen utan mkt stor försiktighet, kryckorna glider på isen. Ha en bra vecka kram

2011-03-06 @ 22:28:52
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Lasso

Hehe vilken bild, påminner om en tjej som fick en sån där bräda med hål i, för spagetti. 3 olika hål och killarna var 3 så de skrev sina namn under vart och ett av hålen... tjejen höll på att garva på sej, men, då först fattade killarna det roliga, han ,med minsta hålet rodnade mest.... Men visst är det BARNKALAS eller kanske mer TJEJKALAS på bilden ;=)

2011-03-07 @ 00:49:25
Postat av: Marie-Louise

Ja hur tänkte dom ;) Du är iaf inte den enda med snuskig fantasi.

2011-03-07 @ 09:49:12
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Ylva

Haha, nej, det är inte bara du som har snuskig fantasi... Jag har sett flera liknande former när någon format ballonger till figurer.

2011-03-07 @ 17:46:44
URL: http://yfronten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0