Total avslappning...

Nu är vi hemkomna från stugan vid det frusna havet. Våra vänner mötte oss med supergoda pajer, sallad och bröd. Vi åt och drack gott och kände lugnet lägra sig. Till efterrätt blev det Budapeststubbe. Smarrigt värre!!

Satt och surrade i en hel del timmar innan det var dags att lägga sig. Sov dock lite dåligt eftersom vi stängt dörren till "vårt" rum och Bessie låg och gnydde varje gång hon hörde vännerna röra på sig i rummet intill :o) Hon är ju en vallhund och kände väl att hon inte riktigt hade koll på alla med dörren stängd.

Vaknade av ljuset som letade sig in genom fönstret. Och såg, till min glädje, att himlen verkade vara blå. Ingen snö- eller hagelstorm så långt ögat nådde. Tack för det, väderguden!!


Efter en lång frukost packade Anders och Krister ihop pimpelgrejerna och gick ner till havet. Ungefär 20 minuter efteråt följde jag, Agge och Bessie efter. Men vi pimplade inte utan tog skidorna och begav oss ut på havet. Det blåste riktigt ordentligt. När vi började skidra hade vi solen i ansiktet och vinden i ryggen.. Men på hemvägen hade vi motvind och det blev en himla bra träning för kroppen! :o)




Bessie kutade fram och tillbaka på det oändliga vita.


Vilka vyer!!




Jag tog tyvärr inget foto av våra pimplare, men en sik fick de i allafall. Det blev ganska kallt att sitta där och pimpla, med tanke på blåsten. Hade nog varit toppen om de haft en ark!! :o) Anders var inte tillräckligt varmt klädd för det. Så när vi kom tillbaka från skidturen, efter drygt en timme så hade de precis gått tillbaka till stugan.

Satte oss i lä på uteplatsen. Lapade sol, drack te och kaffe samt käkade grillkorv med bröd och goda mazariner, vilket satt fint i magen efter den långa skidturen.

Tack fina vänner för en trevlig kväll igår och en supermysig dag idag!


Både jag och maken är rätt trötta nu, men Bessie är fullständigt slutkörd.. Dunsade i golvet och slocknade så fort vi kom hem! :o)

Kommentarer
Postat av: Svorskan

Jag kommer OSÖKT att tänka på påsk på fjället, vad underbart!

Sv; Hahaha, vi är nog rätt många som är knäppa på det sättet. Det ÄR roligare att städa när man ser förändring.

2011-03-26 @ 19:06:40
URL: http://svorskan.se
Postat av: Kristina

Härliga vinterbilder. Kul att ni haft det bra . Vila och njut Kram

2011-03-27 @ 14:49:19
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Marie-Louise

Vilka vackra bilder, ni verkar haft ett mycket fint väder.

2011-03-27 @ 20:50:03
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Ylva

Min kommentar fastnade visst inte, nytt försök. Hon ser ju nästan ut som en varg på håll. härliga bilder! Kram!

2011-03-30 @ 18:27:58
URL: http://yfronten.blogg.se/
Postat av: stina

Härlig dag i solen ser jag :)

2011-04-01 @ 22:23:02
URL: http://bloggmorsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0