I morgon släpper kylan greppet...

Enligt väderleksrapporten för i morgon och söndag ska det bli +16 resp +20 grader varmt! Jag har lite svårt att tro på det när det just nu är +4 grader ute!! Dessutom är vädret sådant att det inte är solskyddskräm som man behöver utan det är snarare rostskyddsmedel som krävs.

Men, "den som lever får se", heter det ju. Så vi får se. I morgon.


Kommentarer
Postat av: Bara Jag

Jag har sällan tid att läsa bloggar numer, saknar det och vill trots allt önska dig och de dina en trevlig helg! Jag hoppas sannerligen att vädret blir som förutspått!!Kram!

2011-05-06 @ 22:38:36
URL: http://blogg.rhode.se
Postat av: Kristina

Ja idag var det verkligen ruggigt kallt och snöade gjorde det en stund också! Jag tänker i alla fall leva några dagar till så jag får uppleva det fina vårvädret igen :)

2011-05-06 @ 23:51:45
URL: http://mammispammis.se
Postat av: puzzelkvinnan

Guuuuuuuuu vad du är duktig!!!!!

Den boken ska jag införskaffa när jag är där,den verkar ju vara otrolig.

Men det du skrev sen att man ska ta tag i alla saker som är jobbiga,är ju bra för annars blir det att man försöker dämpa problemet med en cigg.Sååå är det ju,bevisat..........Man har den som en ångest dämpare........kramar o lycka till.

2011-05-07 @ 01:15:08
URL: http://puzzelkvinnan.blogg.se/
Postat av: Anna

Halp PiaJo det är skit irriterande det här med vår soffa alltså!! Beställde den för över en månad sen, Möbelhuset i Luleå. Vi lämnade en massa upplysningar till dom, namn, adress, telnummer osv.

Jodå sagt och gjort den fanns inne och de skulle köra hit den veckan efter. Jaha då ringde de och sa att deras chafför var sjuk men att de skulle så fort han tillfrisknar komma med den, Danne lämnade alla sina uppgifter igen! Nå inget hördes på en vecka, så jag ringde dit. Gubben skulle ta reda på vad som hänt. Danne blev uppringd lite senare av en som sa att det inte fanns nån soffa och frågade om vi fortfarnade ville ha en???

Danne snäll och lydig som han är, svarade att de ville vi och lämnade sina uppgifter en tredje gång!!! Men sen ringde han da bitch som jobbade :)) Då blev jag skit förbannad!!! Jag mailade stan mail till dom, frågade hur det kan vara möjligt att en soffa vi redan reserverat kunde vara såld, om de ljuger som sed till sina kunder, vilket var inte sant, att chaffören var sjuk eller att soffan fanns (son nte fanns)!!? då ringde de upp mig och bad så hemskt mkt om ursäkt, förklarade och förklarade. Sen ringaer de ännu och frågar om vi ska ha den, frågade när vi sagt att vi inte ville det?? Jag menar det känns ju så otryggt att lämna ut sina uppgifter hit och dit.

Nu har det lovat att senast denna vecka, hände inte!! Ringde dit, jodå de väntar på fler körningar bara, vår soffa står där märkt med vårt namn. Men kommer de inte under nästa vecka så avbokar jag, det har jag rätt att göra enligt lag. De har inte hållit sin leveransdag!Jag hade oxå dag 5 som jobbigast med rökningen, efter det blev det bara lättare och lättare. Men det kommer dagar då jag inte riktigt förstår varför det är så farligt att röka :))Härligt med en utbytes student :)) pirrigt men tänk vilken grej, det kan ju bli hur bra som helst. Typiskt dig Pia att ta dig an sånt, det är inte alla som gör det. Du har ett stort hjärta min vän :))Kram och trevlig helg på dig :)

2011-05-07 @ 09:02:21
URL: http://wiccans.wordpress.com
Postat av: litentanta

NU är det ju idag :) Här strålar solen och tantan nyser itakt med de återuppväckta pollinationsmarodörerna till alar (kanske popplar också?) som verkar storsatsat på den här morgonen!Är det klart m utbytestudentskan förresten? En in och en ut liksom ;) Jag är nog ganska nöjd när det blir bara jag hemma, misstänker starkt att inga studenter kommer att landa härhemma om vi säger så ;)

2011-05-07 @ 09:39:26
URL: http://litentanta.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Jag hoppas att väderspåmännen hade rätt den här gången och att du får en underbar helg!

:-)

2011-05-07 @ 09:42:15
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Marie-Louise

Här är det faktiskt varmare idag än vad det var igår, så om vi har tur så är värmen här för att stanna, kanske... Trevlig helg. Kram

2011-05-07 @ 12:48:06
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Svorskan

Jag räknar med att värmen tog sig upp? Här är det underbart. Sol och varmt, inte sommarvärme, men tillräckligt varmt för att njuta ändå.

2011-05-07 @ 14:56:38
URL: http://svorskan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0