Avd: Hur svårt kan det vara???

Ja, hur svårt kan det vara att få till ett inlägg här på bloggen. Jag gör en summering av de senaste dagarna.

Anna åkte till Stockholm i fredags och kom hem i tisdags. "Toffeltestet"(TOEFL=engelskatest) som hon gjorde i lördags verkar ha gått bra. Svaret kommer dock först om någon vecka. Hon fick tid till att turista lite grann i hufvudstaden och hon bodde hos en familj, som också hade en student från Taiwan hos sig.

Anders var också hemifrån förra veckan(onsd-lörd). Han bilade ner till Smålands Stenar(jobbrelaterat) och passade på att åka förbi sin mamma på vägen hemåt igen.

Det är ju höstlov och i fredags och lördags var Johanna på två födelsedagsfester med tema Halloween. Själv var jag rätt slut efter två dagars Excelkurs och en tvättstugesejour däremellan. Det var således ganska skönt att ligga i soffan och glo på tv. I söndags blev det en sväng på loppis och på kvällen kom Julia från Yrttis ner hit. Måndagen tillbringade Johanna och hon på Bölesholmarna med fotoföreningen och temat var Halloween. Ska se om jag kan få tag i någon bild och visa er.. Skitläckra och lite skrämmande! Själv fick jag välbehövlig massage hos Massörduon.

Igår jag dammtorkade jag överallt, dammsög och våttorkade alla golv och skurade badrummen. Åh, så himla nöjd jag kände mig efteråt! Som alltid! :)

I går tog Julia bussen norrut samtidigt som Sarah, en taiwanesisk utbytesstudent, hoppade på bussen söderut. Hon bor i Överkalix. Värdmamman är även Carros kontaktperson! :) Sarah ska vara här till söndag. I morgon ska de göra stan och shoppa lite. I morgon kväll kanske det blir filmkväll och då kommer det tjejer och killar från Mexiko och Schweiz.

Pratade med Carro via FB och troligen ska hon "graduate" i maj nästa år. Hon ska kolla upp att det är säkert att hon får göra det. Så himla coolt, i så fall! :) Annars funkar det bra för henne därborta, men självklart saknar vi henne skitmycket! <3

Nu är det bara en dag kvar av jobbarveckan, sedan är det sköna helgen nästa. Ta hand om er, vänner!


Kommentarer
Postat av: Kristina

åh äntligen ett inlägg från dig. Jag kollar dig först när jag läser bloggar eftersom du var den som öppnade mina ögon för den världen. Tack o lov så fick jag ju ett privat möte med dig i onsdags. Ha en trevlig helg kram

2011-11-04 @ 13:26:12
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Gun

Förstår dig verkligen, jag får inte heller till bloggandet längre. Ni verkar ha det bra i alla fall, det är skönt att höra.Sv: Tack så jättemycket, det är obeskrivligt skönt. De pratar om att behålla mig efter jul, men det är en kostnadsfråga som vanligt, så jag tvivlar. Annars tänker jag försöka prioritera dem och vikariera där så mycket jag får.

2011-11-05 @ 10:18:20
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: imse

Bloggandet går i vågor för mig med. Tidsbrist, tror jag.Ha en fin helg!

Kram

2011-11-05 @ 12:23:36
URL: http://zvammel.blogspot.com
Postat av: Selma

Jag har tagit en liten paus i fönsterputsandet och känner mig rätt nöjd med mina insatser så långt.

2011-11-06 @ 12:48:15
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Zarah

Ligga i soffan och slappa är inte alls dumt! Ännu trevligare blir det om man har en spännande bok som sällskap.

2011-11-08 @ 10:18:42
URL: http://verandan.svenskablogg.se/
Postat av: Ylva

Ja, det verkar lite svårt att få till ett inlägg ;-) Duktiga du som städat så bra. Känner igen känslan när man väl tagit tag i det.

2011-11-08 @ 18:22:58
URL: http://yfronten.blogg.se/
Postat av: Cina

Mmmmm! Visst längtar man efter dem! Tank God för Skype!

Kram!

2011-11-09 @ 14:45:35
URL: http://cinaslada.blogspot.com/
Postat av: Framtiden är vår - Ann-Sofie mamma till Isak

Låter som en händelerik vecka!

Trevlig helg! =D

2011-11-12 @ 12:02:59
URL: http://www.sojkasframtid.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0