Fynd för alla...

Igår åkte jag och Anna till en loppis i en källarlokal. Jag brukar vara skeptisk till sådana, men det här var ett riktigt fyndställe. Anna hittade en jättesnygg yllekappa för otroliga 30 kronor! En knapp var borta, men det går att fixa för det fanns extraknappar på insidan.


Sedan hittade vi både vävplattor, väv- och virkgarn i massor av fina färger. Plus en massa virknålar, söta kantband och en bok om makrame.


Väl hemma igen vävde jag ett armband och började virka ett mobilfodral






Idag har jag, Marie och Anna haft loppisbord på Umåker. Johanna satt hemma och pluggade till ett prov. Många av mina kollegor och andra vänner har lämnat in massor av fina saker. Dessa sålde vi iväg idag. Nåja, inte allt, men väldigt mycket av det. Förtjänsten blev 860 kronor! Alla pengar går oavkortat till skolavgifter i Tanzania. Dessa loppispengar blir ett bra tillskott till de kulor vi får in under året av oss månadsgivare.

Köpte faktiskt ingenting själv. Eller nu ljuger jag. Jag köpte faktiskt en påse kanelbullar. Nybakade förstås! :)

Just nu är Anders och Johanna i Bygdeå för att köpa en förstoringsapparat och en massa framkallningsgrejer. Johanna ska, i sitt "examensarbete", göra en pinhole-kamera, fota och sedan framkalla fotona själv. Kul!

Nu ska jag gå ut med Bessie. Då kanske jag kan lyckas hålla mig vaken hela kvällen. Måste ju se "Allt för Sverige" - älskar de där amerikanarna! :)

Kommentarer
Postat av: Kristina

oj vilka fynd. Lånar du ut boken om makramé? När du inte behöver den. Hur mår du idag ?



Kramar

2011-11-21 @ 15:40:45
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Marie-Louise

Vilka fynd ni gjorde :)

Och ja jag älskar också det där programmet, tycker det är så charmigt.

Svar: tack för din innehållsrika kommentar. Jag ska absolut försöka tänka på vad som utlöser detta tomrum/hål. Jag har sökt hjälp för det förut men kom liksom ingen vart.... :( Kram

2011-11-22 @ 14:21:25
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: puzzelkvinnan

Hej.



Det var ett tag sen ,vart så nyfiken och se hur ni har det.Mysigt verkar det som.

Stor kram Pia

2011-11-22 @ 20:12:22
URL: http://puzzelkvinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0