En riktig slöardag...

Jag och tjejerna har mest slöat idag. Som omväxling till igår, då jag mest hängde i tvättstugan och städade härhemma.. Anders har varit iväg och grejat med sin PV.

Anna fick en ananas av Anders häromdagen. Han ville skoja med henne eftersom hon älskar ananas, spec på pizza. Eftersom vi inte riktigt tänkt göra någon pizza den närmaste tiden fick det bli en ananaskaka. Och så blev det några Ballerina Pops också.. Mums!!!

I morgon blir det Body Combat och på tisdag zumba. Det behövs efter detta frossande! Hahaha...

På torsdag drar vi norrut på en kort, men kulig visit. Det är himla synd att man har så få semesterdagar.. skulle behöva minst ett 20-tal till! ;)


Kommentarer
Postat av: krulli

Vad är ballerina pops?

2011-10-02 @ 22:22:49
URL: http://krulli.se
Postat av: Kristina

undrar jag med.

Ha en trevlig resa norrut förstår det är födelsedagsfirande på gång. Kram

2011-10-04 @ 13:12:42
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: krulli

SVAR: Pia vi har en blogg där det kommer komma berättelser och foton, så jämt det nu går när man är ute som vi är och inte garanterat har tillgång till internet!http://asiatour.lajke.se hittar du bloggen!

2011-10-04 @ 15:29:24
URL: http://krulli.se
Postat av: Anonym

Hälsa kusinen, jag antar det är Robert som fyller.Ser gott ut den ni gör på bilderna. Maskinen till höger är det en OBH-nordica för att steka/grilla i? Ser ut som en sån som Danne fick i julklapp för ngt år sedan och prövade en gång med lövbiff, sen skänktes den till Lions loppmarknad. Han tyckte köttet såg så grått ut. Hade tappat instruktionsboken så han visste inte om man skulle ha ngt fett i eller ej. Med fett blev det grått - tyckte han

2011-10-05 @ 11:38:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0