Rätt låt vann...

Jag har nog alltid tittat, med ett halvt öga och öra, på Melodifestivalen. Har väl haft mina åsikter om låtarna.

Men i år var det på ett annat sätt.

För så fort jag hört Loreens låt Euphoria var jag såld! Jag minns inte om jag någonsin blivit så förälskad i en låt. Den satte sig i bröstet på mig, den fanns kvar i mig i flera dagar efteråt. Och jag förstår inte riktigt vad som händer i kroppen när jag hör den sången.

Så, med det sagt, så kan man lugnt säga att mitt inre var i uppror innan röstningen var klar och Loreen stod som vinnare. Jag har aldrig någonsin blivit skakis av att titta på en poängutdelning. Men det blev jag ikväll. Och jag tror att jag skulle ha blivit helt förstörd om det visat sig att Danny fått de flesta rösterna. Är inte det märkligt? Det är ju bara en sång, ett uppträdande.. Jag fattar det inte!!

Men det känns underbart just nu. Loreen som segrare och Ranelid på sista plats. Heja Svenska folket och Europeiska juryn!



Kommentarer
Postat av: Selma

Jag tror också att det var rätt låt som vann i år men som vanligt är mitt intresse rätt svagt. Att Ranelid skulle fått åka hade varit för mycket.

2012-03-11 @ 07:06:28
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Gun

Jag är också jättenöjd, både med vinnaren och med jumboplatsen. :)

2012-03-11 @ 17:27:20
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Ylva

Visst var det bra att hon vann! Jag var imponerad när jag såg genrepet när hon var med förra gången. Hon är så cool!

2012-03-11 @ 18:32:56
URL: http://yfronten.blogg.se/
Postat av: Kristina

Tänk va olika man kan tycka, Maken trodde på Loreen, men det var inte min favorit,Jag insåg att min favo inte skulle vinna ,men jag gillade det enkla

avskalade uppträdandet och hennes utstrålning dvs Lisas.

Hoppas allt är bra Hur gick det med dina tummar efter tisdan? Kramar

2012-03-11 @ 19:05:19
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Kristina J

Ja, jag tycker absolut att rätt låt vann - fantastiskt bra är den OCH framträdandet. Den tror jag går långt (det trodde jag å andra sidan om The Ark också och de kom nästan sist).



Jag undrar om du kan marknadsföra en ny blogg hos dig? Det är en alldeles nystartad blogg där vem som helst kan skriva helt anonymt, sånt som man kanske inte vill skriva på sin egen blogg. Adressen är: http://anonymiteter.bloggplatsen.se/

2012-03-12 @ 13:29:25
URL: http://mammispammis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0