Torsdag...

I morgon kommer mina tankar att finnas hos min fina vän Kristina. Hon skall opereras. Igen. För den där eländiga sjukdomen cancer kämpar för att få ha övertaget i hennes kropp.

Men vi är många som gör allt vi kan för att ställa oss i vägen för den. Sjukvårdspersonalen och deras medicinska behandling. Men också familjen, släkten, vännerna. Som håller tummar, som ber till högre makter, som skänker pengar till forskning. Som, precis som Kristina själv, vägrar ge upp utan har bestämt sig för att det kommer att gå bra. Något annat finns liksom inte på kartan.Så fort jag anstränger mig, pratar en längre stund eller skrattar, ja då börjar jag hosta som tusan! Är ju egentligen inget att klaga över, med tanke vad jag skrev om tidigare i inlägget, men nog så irriterande! :( Kör med slemlösande och luftrörsvidgande. Hoppas på att kunna köra zumba i morgon, saknar det så mycket!

Nu är det dags för sängen. Ta hand om er!

Kommentarer
Postat av: Kristina

så fint du skriver. tack för att du tänker på mig. Mitt internettande har varit magert, dels inte funkat dels inte orkat. Jag är så slut o trött o lessen på personal som inte fattar nära jg behöver smärtlindring.Höll på bryta ihop igår kväll. Ont i hals kan ej svälja vill inte ha fler saker kämpa med nu. Hoppas din dag bli bra o hostan försvinner

kram

2012-03-17 @ 12:48:07
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Marie-Louise

Fy det är en sådan hemsk sjukdom :( Hoppas allt blir bra för din fina vän.

Vilken underbar bild du bjuder på. Kram

2012-03-17 @ 13:20:07
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Maria

Ååå den där cancern är OND. Känner många som har förlorat kampen, men också några som vunnit den (tack och lov!) Hoppas verkligen att hon tillhör dom som besegrar det onda!!

Massa kramar

2012-03-18 @ 17:27:30
URL: http://livetsmarathon.wordpress.com
Postat av: Britt

Vilken tur hon har vänner som du under den svåra tiden.

2012-03-18 @ 21:34:30
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/
Postat av: Selma

Cancer är en otäck sjukdom.

2012-03-20 @ 13:15:26
URL: http://frunatmaken.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0