Hatha yoga...

I morgon ska jag och Johanna testa Hatha yoga. Jag är ju vig som en gasell.. not!.. så det ska väl gå bra! ;o)

Jag gick på yoga för snart två år sedan och har verkligen saknat det. Jag har gjort några pass härhemma, men jag minns inte alla rörelser tillräckligt väl för att kunna göra hela proceduren avslappnat och fokuserat med andning och hela kittet. Men övning ger färdighet, säger de som vet! Jag tror dessutom att jag ska plocka fram min djupavslappnings-cd, den är sagolikt härlig att lyssna på!

När jag gick på yogakursen så fanns där en kvinna, ca 80+, som deltog. Herreminje, säger jag bara. När jag såg hur hon tog ut svängarna i alla rörelser.. där snackar vi inte ens gasell, vi snackar boaorm! ;o) Hon var så smidig och hade full kontroll över varenda muskel och led i sin kropp. Imponerande!

Kommentarer
Postat av: Britt

Jag borde nog också hålla på med Yoga resten av livet för att åldras med behag. Vig och stark...det är inte fyskam. Jag har prövat 4 gånger. Bara efter de där 4 gångerna andas jag på ett helt annorlunda sätt idag! Jag är bara så LAT. Jag måste försöka sparka mig i baken!

Postat av: anna

Jag har väldigt svårt för yoga. Hakar upp mig på andningen och kommer inte längre än så...



Sv: Jag skulle absolut sätta upp ljusstakarna och sånt på fredag innan jag åker (om jag vore du). Tänk, vad mysigt att mötas av alla ljus när du kommer hem!:)



Kram!

2009-11-23 @ 21:16:36
URL: http://annabackhouse.blogg.se/
Postat av: Daniel

Vad skoj - kämpa på!!!

2009-11-23 @ 21:41:34
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Gun

Jag har provat yoga någon gång och tyckte det var jättekul och skönt. Kanske borde försöka mig på det på riktigt.

2009-11-23 @ 22:28:34
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Malin

Mmm..låter härligt. Jag skulle vilja syssla lite mer med yoga. Har tyckt om det de två gånger jag provat:). Jag skulle vilja prova på en massa saker men jag tror att ett gymkort på badhuset blir nästa investering efter jul. Jag är mycket, mycket förslappad hihi...

KRAM

2009-11-23 @ 22:29:48
Postat av: Em

Yoga är underbart på alla sätt och vis. För ett par år sen tränade jag yoga och jag blev så förvånad över att jag fick så pass med träningsvärk som jag gjorde, jag styrketränar ju. Och känslan efteråt? Så avslappnat och skönt! God morgon! :D

2009-11-24 @ 05:46:04
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Em

Sv: Jag tror också på reinkarnation, spelar ingen roll om jag har rätt eller fel, det är en tröst, det ger livet mening och bidrar till att man försöker så gott man kan att bli en bättre människa.



Hoppas du har en underbar dag!

2009-11-24 @ 15:06:09
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Evelina

Hur gick det på yogan?

2009-11-25 @ 07:50:10
URL: http://evelinagustavsson.blogspot.com/
Postat av: Cina

Jag är beroende av yoga! För två år sedan gick jag och grannen på en provlektion och sen var jag fast! Nu går jag och min äldsta dottern tillsammans och det är SÅ skönt! Hoppas du tyckte om det igen!

2009-11-25 @ 09:14:57
URL: http://cinaslada.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0