Årskortet på Medley...

... kan snart börja användas fullt ut! Och det är tack vare min underbara massör Gertrud! Jag har gått hos henne nästan varje månad sedan 1998! Det är en person som jag aldrig skulle komma på tanken att byta ut mot någon annan!

I torsdags masserade hon, som vanligt, min rygg och nacke för att sedan ta sig an min fot.

Den har ju varit så ond i flera veckor, trots att jag ätit inflammationshämmande tabletter(som endast gav mig värsta magkatarren!). Hon masserade litet och sedan tog hon tag i foten och drog. Det sa "knak" och krampen under foten släppte ganska omgående. Efter massagen hade jag en fruktansvärd molvärk i hela foten och upp mot knät, men dagen efter kände jag en enorm skillnad. Och nu är jag nästan helt bra!!

Ser fram emot att testa både gymmet och afron på simhallen framöver.


Kommentarer
Postat av: Kristina

vad arg ajg blir . lyckades trycka bort hela kommentaren ajg skrivit.

Men vad glad jag blir att din fot är bättre. Vet ju hur tröstlöst det känns när det bara värker och värker. Hade hon ngn förklaring till vad som hänt i foten? Skönt du har en bra massör. det är oerhört viktigt. Var rädd om dig kram Kristina

2010-02-14 @ 18:07:35
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Britt

Det är så skönt när man blir av med sådana låsningar som ger en inflammationer och värk. Jag går hos en kiropraktor med ojämna mellanrum för att bli masserad och ta bort låsningar. Hur skönt som helst.

2010-02-14 @ 19:41:26
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0