Synd att den inte kan dra ut migränen...

Det känns som om lugnet lägrat sig, saker har börjat falla på sin plats, alla är där de ska vara nu.. och vad kommer då som på beställning? Jo, migränen. Men det är okej, jag kan köpa det den här gången. För jag förstår att den kom nu när jag slappnade av.

Har legat på förmiddagen, men vid lunch mådde jag bättre så då tränade jag och Johanna lite svenska med Anna, samtidigt som vi käkade lunch som bestod av Västerbottensostpaj! :) Hon gillade det! Och hon är jätteduktig och snabb att lära sig svenska, men ord med bokstaven R är jättesvår att säga. Jag tröstar henne med att säga att även våra tjejer hade svårt med R-orden när de var små. Det ger sig med tiden! :)

På eftermiddagen kom huvudvärken tillbaka så jag tog en tablett och sov en stund till. Det är halvruggigt ute och det har nog kommit lite regn också. Vi ska iväg på gymmet snart. Det blir väldigt lugnt för min del, men vill visa Anna vad som finns, så hon kommer igång också.

Ni var många som frågade om kådan och vad man hade den till. Jag har skrivit om det förut.. nästan precis för ett år sedan. Läs om kådans perfekta egenskaper här! Synd att den inte kan dra ut migränen! På slutet i det inlägget finns en uppdatering som är rätt viktig! :)

Jag har en fråga till alla Västerbottensbor: Kan du ge förslag på ställen i Västerbotten som vi kan visa för Anna? Ibland blir man så hemmablind att man inte ens tänker på saker som finns på ens "bakgård" liksom!! :)

Å så något helt annat: Tack för förklaringen till den där konstiga texten på brädbiten.. "månen och natten", ni vet.. Annars hade jag fortfarande suttit och funderat på det! Hahaha..


Kommentarer
Postat av: Gun

Åhhh västerbottenostpaj är bland det bästa jag vet! Kul att Anna gillade det, och roligt att hon redan lär sig svenska.Tack för förklaringen angående kådan, vad bra det verkar.

2011-08-18 @ 19:11:25
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Kristina

Det är inte helt enkelt att komma på sevärdheter i Västerbotten, kommer bara på de allra vanligaste: Älgfarmen i Bjurholm. Norrbyskär. Holmön. Lycksele djurpark.

2011-08-18 @ 22:24:11
URL: http://mammispammis.se
Postat av: Dom kallar mig Yngve

sv: Det är möjligt att jag kan få tag i bra behandling i Göteborg. Psykologiska institutionen vid Göteborgs universitet bedriver billig KBT utförd av sina studenter, en tjej på det BDD-forum jag är aktiv medlem på blev väldigt hjälpt därifrån. Jag har skickat in en ansökan till höstens terapi och hoppas att jag blir antagen. I övrigt har jag några enstaka namn på terapeuter vid vanliga psykiatrimottagningar som tydligen ska ha viss kunskap, samt att jag själv ska ringa runt och höra mig för. Nog för att ingenting kommer att komma i närheten av den specialistvård som erbjuds på Karolinska, men det här är bättre än inget.Skönt att migränen lättade! Hoppas att du, din familj och det nya tillskottet Anna har det alldeles förträffligt :)

2011-08-19 @ 17:56:05
URL: http://antipod.blogg.se/
Postat av: Kristina

inte en blogg har jag läst så överallt ligger jag i bakvattnet. Jag förstår att migränen kommer om ett brev på posten när man stanna upp.

Laxhoppet är fint, älgfarmen,är mina komihåg just nu, kyrkstan i lövånger kram från en trött kristina väntat hela dan på op förgäves

2011-08-19 @ 22:23:55
URL: http://ruach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0